Top 5 cele mai fierbinți experiențe battle royale ale verii

Milioane de jucători au fost răpuși de magia fenomenului battle royale în ultima vreme. Pe bună dreptate! Și mici, și mari, gamerii dedicați și jucătorii ocazionali au făcut tranziția de la titlurile cu zombie sau jocurile MOBA la experiențele battle royale.

Fenomenul a luat o amploare uimitoare, iar 2018 s-a anunțat încă de la început un an prolific pentru fanii genului.

Dacă ți-am stârnit interesul, uite aici un Top 5 al jocurilor battle royale disponibile și populare:

Locul 5

H1Z1 a ieșit anul acesta din Early Access, dar este jucat de câțiva ani buni și are chiar turnee de esports regulate. Dezvoltatorii lui au inclus un mod Auto Royale, care se joacă exclusiv cu mașini, și au promis că vor continua să adauge conținut în mod constant pentru a ține comunitatea aproape.

Locul 4

Darwin Project (free-to-play) se află încă în Early Access și este mai puțin cunoscut, deși are o poveste interesantă, care-l plasează pe jucător în mijlocul unei pustietăți post-apocaliptice, în care va trebui să supraviețuiască frigului și celorlalți jucători.

Locul 3

Realm Royale (free-to-play), tot un Early Access, se deosebește de celelalte titluri ale genului prin faptul că poți să-ți alegi o clasă dintre cele 5 disponibile. Fiecare clasă are propriul set de abilități, lucru care schimbă total dinamica jocului. În plus, Realm Royale satirizează reprezentarea victoriei din PlayerUnknown (chicken dinner), introducând un puișor de găină funky pe care trebuie să-l ții în viață timp de 30 de secunde dacă mai vrei să revii pe câmpul de luptă sub formă umană. Dacă în celelatle iterații ale genului accentul se pune pe skinuri de personaj și, implicit, banii grei din asta ies, Realm Royale urmează să se focuseze pe customizarea puișorului de găină... pentru că funky nu e niciodată suficient; extrafunky însă este.

Locul 2

PlayerUnknown’s Battlegrounds, cel mai realist battle royale, este în continuare plin de buguri și extrem de demanding pentru sistemul pe care ai ales să-l joci.

Locul 1

Fortnite Battle Royale (free-to-play) a continuat să țină capul de afiș și în luna abia încheiată, cu o groază de lucruri noi introduse de echipa de la Epic Games. Asta în ciuda faptului că, pe la jumătatea lui iunie, au început pe Steam reducerile de vară, dar zău dacă i-am văzut pe prietenii mei jucând altceva în afară de câteva battle royale la modă și Overwatch. Sunt rapide, ușor de înțeles și învățat și oferă deseori satisfacții cât casa... Sigur că Fortnite ocupă primul loc în preferințe. Are cel mai mare conținut dinte toate celelalte titluri battle royale disponibile în momentul de față și este actualizat constant.

Acum că te-am inspirat, ia un Beck’s rece și alege jocul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă nu ești un lup singuratic și vrei să joci în squad, dă un share articolului și găsește-ți echipa perfectă. Game on!

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.