Ține berea la rece până apare Assassin's Creed Odyssey

1

Una dintre cele mai captivante apariții la E3 2018 a fost Assassin's Creed Odyssey, nu doar prin prezentarea noilor mecanici de joc și a unui sistem RPG mult mai închegat față de titlurile anterioare, dar și printr-o coloană sonoră demnă de toată lauda. De altfel, Ubisoft a dat deja publicității tema principală din AC Odyssey, intitulată Legend of the Eagle Bearer, muzică compusă de Joe Henson și Alexis Smith, cunoscuți sub numele de The Flight.

Cum e cutuma pe la toate organizațiile care se respectă, Ubisoft a ales doi revieweri de jocuri din România și i-a trimis în torida Grecie pentru a le arăta oarecum pe viu cum e cu Odyssey. După o vizită fizică pe Acropolă, dealul sacru fortificat din Atena, din care au reieșit nu doar amintiri frumoase, încărcate de îndelungata și apăsătoarea istorie a locului, dar și dureri de șale și bătături pe picioarele mai mult sau mai puțin firave ale purtătorilor de devize gameristice, cei doi au fost invitați la joacă. Sesiunea s-a desfășurat pe o consolă next gen, iar fragmentul de joc oferit spre testare a fost cel prezentat la E3.

„Fiind un fan al seriei Assassin's Creed, cel mai mult am așteptat reîntoarcea luptelor navale, care ne-au răsturnat lumea în Assassin's Creed Black Flag. În Odyssey o să avem din nou parte de ele, însă pentru mine jocul capătă proporții epice datorită noilor idei puse în practică, precum modul de joc Conquest Battle, în care o să ai ocazia să participi la lupte ample, inclusiv bătălia de la Termopile, pusă în scenă cel mai recent de filmul 300” (Greuceanu)

„Chiar dacă nu mai seamănă cu vechile jocuri din serie, asta nu înseamnă că Assassin's Creed Odyssey este ceva rău și că ar trebui evitat. Ba din contră! Noul Assassin's Creed prezintă o poveste ambițioasă, care se mulează după alegerile tale astfel încât te simți cât mai implicat. Și să nu uit, Grecia arată superb!” (Bobospider)

Poți vedea experiențele celor doi colegi aici: Greuceanu și Bobospider

Jocul urmează să se lanseze în 5 octombrie pe PC, PS4 și Xbox One. Până atunci fă-ți stocul de Beck’s că te așteaptă zile bune de hoinărit prin Grecia digitalizată din Assassin's Creed Odyssey :)

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Valentin Liviu
Abia astept la Lansarea!!!Ce putem face sa castigam si noi jocul???Nici o campanie?Berea e la rece!:)

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.