Freebies în Rocket League

Ți-a luat câteva zile să te strecori în casele noastre și trei ani să faci zeci de milioane de oameni fericiți. Cu mașinuțele tale viteze, pălăriuțele colorate, mingiile uriașe și navigarea pe plafon și prin aer, ai reușit să atragi toate categoriile de public. În liga asta, a mașinilor-rachetă și balonului zburător, fotbalul este rege, iar noi prințesele și prinții.

Un succes în poartă se măsoară în vuiete electronice, explozii de culoare și zaiafet în tribune. Un succes în gașcă îl propulsează pe jucătorul ambițios în altă ligă, superioară, și, de-acolo, mai sus... până în concursurile esports. Un prim succes în vânzări a dus la o ispravă și mai mare a celor de la Psyonix – extinderea pe console și posibilitatea de a juca cross-platform.

Cel mai impresionant, cel puțin pentru mine, a fost că ai reușit să aduci, în lumea ta, frânturi din alte lumi: Jurassic World, Fast & Furious, Batman v Superman, Back to The Future și multe altele. Mai puțin impresionant, dar deloc surprinzător, este felul în care unii jucători aleg să devină toxici la neatenția începătorilor, deși meciurile nu se dau pe viață și pe moarte.În 2018, an aniversar, Psyonix a ales să-și bucure și mai mult publicul, oferindu-i goodies gratuite în joc. Mai jos găsești cele mai recente 4 coduri puse la dispoziție de dezvoltatori (va trebui să le activezi în Main Menu –> Extras –> Redeem Code ca să primești 6 cosmetice și/sau bannere și un trail de... popcorn). Itemele se înscriu în tematica wrestlingului, ele fiind introduse în joc după ce Psyonix a încheiat un parteneriat cu WWE.

Din fericire, comunitatea are și oameni frumoși cărora le urăm să aibă parte de cât mai multe goluri și pase fantastice!

Codurile sunt valabile pe toate platformele și expiră la sfârșitul anului:

·         Wrestlemania

·         WWEDads

·         RLBirthday

·         Popcorn

La mulți ani, Rocket League! Ridic un Beck’s și te salut!

 

Photo Credits:

https://www.rocketleague.com

Greuceanu

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.