Summer Well anunță nume noi și ca de obicei sună foarte bine!

Așa cum vă promiteam la sfârșitul anului trecut, în sfârșit avem anunțul oficial cu nume noi la Summer Well. Birdy, Metronomy, The Kills și Nothing But Thieves sunt cele patru nume care se adaugă rockerilor de la Interpol anunțați deja. Cine sunt cele patru nume? Păi hai să vedem:

Birdy  

Artista britanică de 20 de ani a surprins pe toată lumea cu vocea sa absolut magnifică la debutul din 2008 la numai 12 ani atunci când câștiga Open MIC UK.

Metronomy 

Tot din UK vin și băieții de la Metronomy, cunoscuți mai ales pentru remixurile unor mari artiști printre care Gorillaz, Franz Ferdinand, Klaxons, Kate Nash, Lady GaGa sau Likke Li. Au lansat cinci albume în ceva mai bine de 10 ani de carieră, cu ultimul anul trecut numit “Summer 08”.

The Kills

Una dintre trupele mele favorite, The Kills un duo format din americanca Alisson Mosshart și britanicul Jamie Hince, au și ei cinci albume lansate cu ultimul tot în 2016 ca și Metronomy. Un sound minimalist la limita dintre elecro și indie The Kills sunt foarte buni live!

Nothing But Thieves

În vara lui 2015 venea de la Nothing But Thieves “Trip Switch” un cântec perfect și atunci și acum pe care il poți reasculta aici. Live îl vei auzi doar la Summer Well unde vin pentru prima dată la noi în țară.

Cred că ai suficiente motive să îți iei bilet de pe acum la Summer Well! Biletele se găsesc în Orange Shop-uri și în rețelele Easyticket și Eventim și costă 195 de lei plus 6% taxe. Ne vedem acolo!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.