Beck’stivalul care durează până vara viitoare

Da, da, știu. În fiecare an aștepți vara. În fiecare an aștepți sentimentul ăla de libertate, drumul către mare, concertele și festivalurile. Încă de până să guști prima gură de bere pe terasă simți briza mării, vibrațiile care vin dinspre scenele main și parcă ai face orice să oprești timpul în loc. Da, sună așa, boem, dar despre asta e vara, nu?

Despre muzica valurilor și despre sărutul ăla spontan. E dorința aia nebună de a face ceva zi și noapte, de a uita de timp și de rutină. E despre momentul ,,acum”. Despre energia maximă de a trăi prezentul intens. Vara nu e de fapt despre marea însine, ci despre cum ne amintesc valurile că toate vin și pleacă, despre sunetele nebune care ne deconectează de ce e în jur, de soarele care ne colorează pielea și nisipul care ne trezește. E un festival care se regăsește și în noi și care nu se limitează doar la anotimpul vară.

Cam despre asta ne-am amintit la ediția de anul acesta de Summer Well. Ne-am amintit de ce e atât  de “well” vara și care e secretul din spatele sentimentului ăsta de Beck’stival. Ne-am dat seama că nimic nu contează atunci când efectiv ești cu oamenii potriviți, în locul potrivit. Când muzica doar ghidează povestea și când adevărata atmosferă vine din tine, din voi. Când fiecare dintre voi regăsește același vibe printre zâmbetele zărite în mulțime. E un haos frumos în care se adună zâmbetele tuturor și frumusețea fiecăruia. Nu E despre ținute și aparențe, despre atitudine, like & share. E vorba despre cât de mișto te simți când realizezi că uneori privim lumea la fel. Că fiecare dintre noi are un Beck’stival în suflet care nu se termină odată cu vara. Că în fiecare dintre noi este omul verii, vessel și nebun, frumos și sincer, cu părul ud, picioarele goale și muzică în suflet. Cu pielea bronzată și chef de dans.

Vara e anotimpul ăla care te trage de mânecă, îți dă o bere și îți zice să ciulești urechile. Să ții ochii deschiși. Care trage soarele ca să îți dea mai multă lumină și pune luna exact acolo unde trebuie ca să îți dea cel mai cool sentiment seara. Vara renaște muzica din natură și muzica din noi. Știi, bătăile inimii, țipetele de fericire, hohotele.

Summer…Well, ce poți să mai zici, că parcă fiecare dintre noi o privim altfel. De la felul în care mergem prin mulțime, la cum dansăm, cum savurăm razele de soare. Fiecare dintre noi are o altă relație cu ea și am văzut asta când te-am privit în mulțime la Summer Well. Am văzut cât de simplu trăiai fiecare clipă, cum ai abandonat orașul pentru o gură de aer proaspăt și cum te-ai distrat cântând. Da, te-am văzut așa cum ești și cum e vara pentru tine. Am văzut omul verii în tine și nu putem contoriza asta într-un like sau share. Așa că am tras câteva cadre ca să păstrăm amintirea asta până vara viitoare. Pentru că Beck’stivalul nu se încheie aici. Nu cu noi, nu ultima trupă, nu cu tine. Rămâne acolo până vara viitoare, când o să se dezlănțuie din nou și o să fie și mai tare.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.