Samsung trece în ofensivă! Galaxy 8 va ”rupe” tot

Cei de la Samsung sunt disperați să treacă cât mai repede peste episoadele jenante cu Note 7 și de aceea au început să ofere informații despre viitorul flagship mai repede decât se aștepta cineva. În cazul sud-coreenilor acest fapt nu e rău însă, pentru că Samsung a suferit o grea lovitură de imagine și acum clienții trebuie asigurați că lucrurile se vor schimba în bine. Adică, tu cât de grăbit ești să mai iei un Samsung acum? Sau te temi că va face poc?

Mai frumos, mai bun, mai deștept

Ei bine, dacă te gândeai deja că Samsung se duce în jos, poți sta liniștit. Vicepreședintele companiei a asigurat pe toată lumea că gigantul asiatic deja se gândește la viitor și trage tare să ne aducă un smartphone cu adevărat tare. Ni se promite un design nou, ”revoluționar”, o cameră nouă, îmbunătățită dar și un serviciu de inteligență artificială de ultimă generație. Aceasta din urmă nu e o veste menită să ne surprindă, după ce Samsung a cumpărat de curând Viv Labs, firmă ai cărei co-fondatori au creat Siri. Așteptăm cu interes să vedem cu ce ne mai surprind băieții inventivi.

Nu putem să nu menționăm și că, potrivit unor informații din diverse surse, viitorul Galaxy S8 va avea și tehnologie 4K plus 8GB RAM. Putem doar visa.

Totodată cei de la Samsung au promis și că vor investiga în amănunt ce s-a întâmplat cu Note 7, însă acest lucru probabil nu îi va impresiona prea tare pe oameni. În schimb, dacă ne aduc un S8 așa cum promit, cu multe bunătăți atunci.....cred că vom putea să îi iertăm nu-i așa? ☺

Tu ce crezi? Ești entuziast de viitorul Galaxy 8?

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.