Samsung contraatacă! Galaxy 8 ar putea veni mai devreme

Samsung a fost lovită destul de greu după scandalul provocat de bateriile ”buclucașe” încorporate în Note 7. Cum Apple tocmai și-a lansat noul model de top care a fost primit bine (chiar dacă a fost criticat că nu vine cu multe noutăți), coreeni simt că pierd teren și de aceea se pregătesc să le facă fanilor o mare surpriză: Galaxy 8 ar putea apărea cu o lună sau două mai repede.

Nu iese fum fără foc

Momentan toate informațiile sunt la stadiul de zvon, dar mai mulți specialiști coreeni bine informați ne asigură că Samsung va grăbi puțin lucrurile pentru a nu suferi pierderi și mai mari. În mod normal viitorul flagship al companiei era programat să apară undeva spre sfărșitului primului trimestru al anului viitor, dar acum data poate fi mutată cu, măcar, o lună mai devreme. Rămâne să vedem dacă va fi așa, iar tu vei fi primul care vei afla.

Samsung mai ne pregătește ceva

Mai mult, asiaticii lucrează și la noi metode de a îmbunătăți experiența virtuală. De aceea se lucrează la o variantă mai bună a camerei Gear 360, probabil Gear 360 PRO. Tot ce știm până acum e că vei avea parte de o calitate video și audio net superioară. Asta nu poate decât să ne bucure mai ales că dispozitivul celor de la Samsung era oricum printre cele mai bune de pe piață. Dar cine spune nu când i se oferă ceva mai bun, nu? :)

 

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.