Așa să arate oare? Au apărut primele imagini cu viitorul Samsung.

1

Ești fan Samsung, dar privești cu invidie la posesorii noilor modele de Iphone ? Te-ai supărat când ai văzut ce cameră performantă va avea Iphone X ? Ei bine, nu dispera, viitorul Samsung mai are puțin și vine peste noi.

Încă nu se știu multe informații despre viitorul flagship al coreenilor, doar că foarte probabil nu mai avem mult de așteptat până să îl avem în mână. Cel mai probabil în ianuarie ne vom bucura de S9, dar până atunci lumea caută disperată informații pe internet.

Ei bine, Slashleaks, un site cunoscut pentru calitatea informațiilor prezentate înaintea tuturor, a publicat niște imagini realziate pe baza zvonurilor și puținelor detalii aflate pâna acum. Nu putem spune cu siguranță că aceste imagini reflectă exact cum va arăta S9, dar putem extrage câteva concluzii. Marginile vor fi curbate pe ambele părți, iar cel mai important, camera foto va fi poziționată vertical, ca la Iphone X. Această veste îi va bucura cel mai tare pe utilizatori, pentru că senzorul de amprentă va putea fi amplasat mai jos și nu te vei mai stresa atât de mult să îl folosești

Dacă tot suntem aici, să mai amintim câteva dintre informațiile apărute până acum despre S9. Ecranul va fi AMOLED și va depinde de versiunea telefonului, una va avea 5,8 inch, iar cealaltă de 6,2 inch. Camera foto va fi și ea mult mai performantă și va fi adaptată pentru recunoaștere facială mai bună decât până acum.

Nu mai avem mult de așteptat până când Samsung ne va anunța ceva oficial, dar până atunci eu zic să ne potolim setea (și curiozitatea) cu un Beck’s!

Photo Credits:

https://www.express.co.uk 
https://www.dailydot.com 
https://twitter.com 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Nuty Balasoiu
Oare cat va costa ?

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.