Viitorul e aici – vezi primul smartphone cu hologramă.

1

Ai auzit de compania RED ? Dacă nu știi despre ce e vorba, nu trebuie să te superi, nu ești singurul. Deși dacă ești cinefil și mergi des la film, atunci sunt șanse mari ca să fi văzut cel puțin o producție la care compania americană a contribuit. RED se ocupă cu producerea de camere video high-end, din cele folosite de principalele studiouri de la Hollywood pentru megaproducțiile de sute de milioane de dolari.

Ei bine, nu mic a fost șocul când s-a aflat că RED lucrează la un smartphone menit să transforme Iphone sau Samsung Galaxy în istorie

Smartphone „cu de toate”

Se pare că nu doar Beck’s unlocks your future. Hydrogen One, așa cum e intitulat gadget-ul, are pretenția ca din 2018 când va intra în producție să „schimbe pentru totdeauna viitorul comunicării” cu ajutorul unui smartphone. Deocamdată știm că dispune de un display de 5,7 inch și va rula pe Android.

Gadgetul va permite trecerea fără bariere de la content 2D la cel 3D, holografic. Mai mult, „Hydrogen 4-view content” îți va permite să faci stream cu filme și jocuri holografice. Binențeles te vei bucura și de suport VR și AR și nu numai.

Nu știm ce surprize mai ascunde minunăția celor de la RED, dar e clar că nu va fi pentru toată lumea. Smartphone-ul va veni în două variante. Aluminum și Titanium și vor avea un preț piperat: 1195, respectiv 1595 de dolari.

Ce crezi, va reuși RED să „spargă” dominația celor de la Apple și Samsung ? Eu zic că, până aflăm mai multe, să desfacem un Beck’s rece și să îl savurăm. 

Surse:
https://pulse.mtn.com.gh
 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Nicolae Barcan
SuperTare!!!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.