Cresc motivele pentru care de abia așteptăm viitorul Iphone.

1

Nu mai e mult până când viitorul Iphone își va face apariția, dar lumea nu maia re răbdare și vânează orice zvon și informație. Cei mai pricepuți au reușit să găsească lucruri prețioase în codurile boxei HomePod, puse cu generozitate la dispoziție de Apple. Ei bine, lumea a început să caute indicii despre ce va știi să facă viitorul Iphone și ce au aflat ne face așteptarea și mai grea.

Nu mai e un secret că viitrul smartphone de la Apple va figura un scanner de Facial Recognition pentru a debloca device-ul și astfel se va renunța la butonul de Touch ID. Informația nu a fost de măsură să ne entuziasmeze pentru că, nu e așa, pot apărea complicații cu acest sistem. Cine vrea să țină mereu telefonul în față ca să îl deblocheze de fiecare dată ? Și dacă e mai întuneric ce ne facem oare?  Ei bine, oamenii deștepți de la Apple s-au gândit și ei la asta. Să fi băut un Beck’s oare înainte pentru inspirație ? Nu știm, dar se pare că viitorul Iphone va avea senzori de infraroșu și întunericul nu va fi o problemă. Practic se va realiza o „hartă” digitală a feței tale care va funcționa inclusiv la unghiuri mai dificile. Adică nu mai trebuie să îl iei de pe masă să îl deblochezi, se va descurca el singur. Cool?

Mai amintim de Smart Camera, un sistem de reglare automată a camerei video, în funcție de ceea ce vrei să pozezi. Astfel smartphone-ul va ține cont de luiminozitate, dacă vrei să faci un selfie sau să îți fotografiezi pisica, de foarte multe aspecte și va alege el setările pentru a ieși poza perfectă.

Ce să mai, nu ne rămîne decât să ne rugăm de Apple să se țină de tot ceea ce au promis pentru, probabil, cel mai tare smartphone de până acum. Ești de acord cu noi ? Te așteptăm să ne zici și să ciocnim împreună un Beck’s



 

Surse Foto:
https://thewest.com.au
https://www.digitaltrends.com 


 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Dogaru Bogdan Andrei
Are un design mai bun, functiile mult mai bune cum ar fi camera pentru niste poze extrordinare oriunde te-ai duce stii ca merita sa il ai cu tine.

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.