Facebook lansează cea mai accesibilă cască de VR

1

Nu o spunem noi, ci chiar Mark Zuckerberg și departe de noi ideea să îl contrazicem. Oculus Go va fi un gadget celor care vor să încerce tehnologia VR, dar nu au avut posibilitatea sau dorința să investească prea mult în acest aspect. În plus, pentru Oculus este o șansă să se extindă și să nu depindă doar de asocierea cu Samsung pentru Gear VR.

Oculus Go este foarte ușor și nu te va incomoda deloc când o porți. Nu vei putea să te miști liber atunci când vei purta gadgetul, dar nimic nu te va împiedica să te rotești fără probleme. Lentilele vor fi asemănătoare cu Rift și un controler similar celui de la Gear VR. Oculus Go va fi compatibil cu titlurile de Gear VR, dar este de așteptat content creat special de cei de la Facebook. Compania lui Zuckerberg face astfel un pas important, mai ales că tehnologia VR și realitatea augmentată sunt direcțiile în care Facebook vrea să se orienteze.

Din Decembrie vom putea să ne jucăm cu noile gadgeturi, iar un Oculus Go va costa in jur de 200$. Tu ce zici, te bagi la o experiență virtuală?

 
 

Surse Photo: https://www.recode.net

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Gianluca IulianIuly
Super accesoriu!!!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.