Samsung pregătește o "nebunie" de smartwatch!

Băieții cu idei de la Samsung sunt aproape să rezolve probabil cea mai mare problemă cu care se confruntă posesorii de smartwatch. Nu e așa că te-ai enervat de multe ori când doreai să citești ceva sau să interacționezi cu interfața și te încurca display-ul limitat? Ei bine, Samsung a lansat un concept care va revoluționa acest device.

Samsung îți dă o mână de ajutor :)

Un miniproiector îți va transforma mâna într-un veritabil ecran, iar un senzor va avea rolul de a detecta modul în care folosești interfața, chiar dacă aceasta e pe piele. Nu contează forma sau mărimea, senzorii se vor asigura că imaginea se va adapta mâinii tale. Astfel un smartwatch va deveni mult mai util și, totodată, versatil.

Îți va fi mult mai ușor să trimiți un mesaj rapid, ori să citești un mail. Chiar și degetele vor avea un rol, oferind șansa unui display chiar mai mare.

Binențeles, nu e încă sigur că acest concept va deveni și realitate. Dar nu e așa că sună foarte tare? :) Și, probabil, cei de la Samsung nu vor lăsa o idee bună să se irosească.

Sursă poze: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.