Poți uita de Iphone X! Apple mai are surprize pentru tine.

4

Știu că nu te mai poți gândi la altceva decât la Iphone X (poate chiar și la Iphone 8) dar mai există motive pentru care să stai cu ochii pe Apple și să pui bani deoparte. N-am uitat de ele, chiar dacă noua generație de smartphones ne-a făcut pe toți să visăm frumos.

Apple Watch este una din poveștile de succes pentru compania americană, care a acaparat piața de smart watches. Funcțiile medicale, de măsurare a glicemiei și a tensiunii au fost apreciate de consumatori iar băieții deștepți de la Apple le dezvoltă pentru viitorul ceas din serie. Noul Apple Watch se va lansa pe 22 septembrie și vine cu un sistem performant de monitorizare cardiacă a cărui menire este să te avertizeze dacă sunt probleme.

În plus vei putea beneficia de sistemul Cellular ce îți permite să îl folosești pe post de telefon. Viteza este crescută cu aproape 70 la sută, datorită noului procesor. În plus, vei putea să controlezi Siri cu ajutorul comenzilor vocale.

Dacă îți place să urmărești serialele favorite la o calitate cât mai mare sau ești dependent de consola ta, ei bine atunci vei fi interesat de noul Apple TV. Rezoluție 4K, video HDR, procesor care va permite o viteză a graficii de 4 ori mai mare, toate acestea le vei avea cu noul gadget. Te interesează fotbalul ? Ei bine, meciurile cele mai tari vor putea fi urmărite live, iar dacă uiți când joacă echipa ta favorită, vei primi o notificare.

Cu atâtea lucruri bune nu mai știm la ce să ne uităm întâi. Tu ce preferi dintre toate bunătățile prezentate de Apple ? Te așteptăm să ne transmiți gândurile tale și nu uita, cele mai bune idei vin alături de Beck’s.

 

Photo Credits: https://appadvice.com



 

Acest articol are 4 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Marius Florin Vasluianu
DRAGUTZ....
valentin gogolan
cool
Florin Pisica
Frumusel
Murarasu Oana-Nicoleta
Mie imi pplace ceasul celor de la Apple.

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.