Samsung ne pregătește cel mai tare televizor ever: e holografic!

Televizoarele 3D nu au rupt gura târgului, asta și poate fiindcă era nevoie de ochelari pentru a gusta experiența. Dezavantajul acestora era că din cauza diferențelor de percepție dintre informația primită de creier și ochi, de cele mai multe ori la final te simțeai obosit. Iar cei de la Samsung sunt gata să treacă la pasul următor.

Spune adio ochelarilor 3D

Conform patentului înregistrat de firma coreeană, tehnologia pe care plănuiesc să o aplice va elimina acest disconfort, iar asta va conduce la eliuminarea ochelarilor 3D. În plus imaginea promite să fie de calitate și, un mare avantaj desigur, te vei simți și tu puțin ca în Star Wars, nu-i așa? ☺ Parcă și văd filmulețele de pe Facebook care parodiază celebra scenă cu ”Obi Wan Kenobi, You are our only hope” . Dacă nu știți despre ce vorbesc, rușinică, fugi și vezi Star Wars: A new Hope. Urgent!!!! ☺

Dar să revenim la oile noastre, sau în acest caz la televizoare. Momentan vorbim de un patent, dar dacă vrei să vezi în viitor un televizor holografic de ultimă generație și de calitate superioară, atunci Samsung reprezintă speranța ta cea mai mare. Să le ținem pumnii.

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.