Asta e aplicația ideală DUPĂ sărbători!

1

Toată lumea așteaptă Sărbătorile, cadourile, bradul de Crăciun și, binențeles, masa plină de sarmale, cozonaci și alte bunătăți (să nu uităm și un Beck’s acolo, fără de care unde mai este farmecul) dar ce ne facem când vine luna ianuarie, cea mai tristă a anului nu e așa?

Nu e așa că numai gândul că trebuie să faci mișcare să dai jos kilogramele în plus te deprimă? Ei bine, venim cu un gadget care sigur te va ajuta!

Aplicații care să măsoare caloriile sau mișcările făcute există destule, dar Notch merge mai departe. Producătorii se laudă că este singurul device care îți reconstruiește practic toate mișcările în 3D pe smartphone și astfel vei avea un feedback cât mai amănunțit. Device-ul vine cu 6 senzori care nu vor scăpa absolut nimic din exerciții și, în plus, producătorii lucrează la tot felul de îmbunătățiri, pe care le-au anunțat recent. Astfel Notch va construi, pe baza datelor colectate, un program și niște informații care te vor ajuta să devii cât mai eficient. Practic vei avea un antrenor personal digital la dispoziție. Cool, nu? Ca bonus vei putea urmări mișcări create cu ajutorul unor sportivi profesioniști, reconstruite în programul 3D al aplicației. Asta ca bonus.

Bine, nu ai nevoie de nicio aplicație să îți spună că Beck’s e cea mai bună bere și mișcarea de a o savura e naturală, dar...nici nu strică, nu e așa? Notch vine și pe IOS și pe Android și vei putea comanda un kit de 6 senzori cu 387 de dolari.



 

Photo Credits: 

https://wearnotch.com/ 
https://www.sporttechie.com 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Kovari Jozsef
Foarte tare!!!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.