Rețelele Andreei Tivadar te așteaptă la The Room

Dacă mai devreme am vorbit un pic despre bulele lumii digitale, musai să vorbim și despre rețele. Doar cu toții avem o rețea a noastră. Sau mai multe. ☺

Cine este Andrea?

Andrea Tivadar este o tânără artistă ce trăiește la Cluj, iar Rețelele ei pe pânză ne-au făcut să luăm mâna de pe cursor și să o îndreptăm spre Zoom, în forfota rețelei care se numește Internet. 

Are o tehnică a ei specială de a suprapune cilindrii colorați ai rețelelor pe care le transpune pe pânză. Pictura ei pare aproape 3D, asemenea unei proiecții cu laser căreia îi vezi profunzimea. 

Treci să vezi expoziția Andreei până pe 2 decembrie @The Room, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5.

Ce este The Room?

The Room by seabam.com este un nou spațiu alternativ în București, apropo de lista de care v-am povestit săptămâna trecută.

Am fost în vară la inaugurarea lui și am descoperit o casă veche a Bucureștiului, casa Ionel Teodoreanu, cum i se mai zice (scriitorul chiar a trăit aici), transformată în hub pentru artiști și designeri. Mai mult, casa aceasta a găzduit cea mai veche societate culturală – “Prietenii Statelor Unite ale Americii”, inaugurată în 1926, sub patronajul Reginei Maria.

Pe lângă spațiul dedicat galeriei, unde vei vedea Rețelele Andreei, în camerele casei s-au instalat atelierele artiștilor și designerilor. Cu siguranță cel mai frumos e vara, când grădina de 600 de metri pătrați devine o oază în aglomerația urbană a zonei.

Însă, chiar dacă iarna nu-i ca vara, e bine să fii cu ochii pe programul The Room. Pregătesc mai multe expoziții și instalații în decembrie, unde vei cunoaște tinerii artiști & creativi ai Bucureștiului.

Sursă fotografii: prin The Room by seabam.com.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.