Pokémon GO se mişcă la fel de bine şi pe PC. Avem şi-o mostră!

2

În sfârşit, pot să vă arăt cum să jucaţi Pokémon GO pe PC ca să puteţi captura şi pokémonii din zonele în care nu ajungeţi atât de uşor în realitate. Prin bunăvoinţa lui Greuceanu, reviewer la IGN România, avem acum acces la un video explicativ care îţi arată ce să faci ca să rulezi jocul pe computer.

PS: Niantic nu încurajează folosirea de software-uri „modificate sau neoficiale” şi nu exclude luarea unor măsuri mult mai drastice dacă utilizatorii repetă greşelile de mai multe ori. „Conturile sunt penalizate pentru violarea Termenilor Serviciului şi/sau a îndrumărilor aflate pe pagina de suport a jocului – vom emite un avertisment, te vom suspenda din joc sau (pentru violări serioase sau repetate) îţi vom închide contul.” Aşa că rămâne la latitudinea ta dacă încerci aplicaţia pentru PC sau nu.

După cum spuneam mai devreme, dacă încerci să fentezi sistemul – făcând salturi uriaşe pe Glob – vei primi un ban temporar. Dacă vei repeta să faci asta, s-ar putea să primeşti interdicţie permanentă. Asta până când Niantic va oferi o informare oficială privind statutul emulatoarelor pentru PC/Mac. A făcut-o deja cu site-urile terţe (PokeVision, PokeHound, PokeNotify şi altele), în urmă cu câteva zile anunţând că aplicaţiile de tracking vor fi închise pentru fluidizarea traficului pe serverele jocului. Aşteptăm cu interes o poziţie oficială din partea Niantic şi pentru emulatoarele de PC/Mac.

O aplicaţie fără nazuri

În primul rând, te duci pe acest link, descarci aplicaţia Nox App Player, compatibilă doar cu sistemele care folosesc Windows, şi apoi o deschizi, apăsând pe butonul Run. Îţi va apărea o casetuţă neagră cu un buton mare în mijloc pe care scrie Install. Când instalarea ajunge pe la 80%, o nouă casetă se va deschide pe monitor, de data aceasta cu întrebarea “Would you like to install this device software?”. Apeşi încă o dată pe Install şi procesul este astfel finalizat. Caseta neagră iniţială rămâne deschisă, pe ea apărând acum un buton de Start. Teoretic, Pokémon GO se instalează singur în PC-ul tău, o iconiţă cu o mingie roşu cu alb apărându-ţi pe ecranul negru al aplicaţiei. Dar există cazuri în care descărcarea nu porneşte fără un imbold din partea ta, şi-atunci te duci în Google Play şi descarci jocul de-acolo. Va trebui să te autentifici fie cu contul de Google, fie cu cel de Pokémon Trainer Club şi gata, ai acces la Pokémon GO pe PC!

Cool down

Dar mare atenţie – atunci când foloseşti aplicaţia pe PC, comportă-te ca şi cum ai umbla cu telefonul prin oraş. Să nu faci salturi pe harta lumii din Paris la Bucureşti, că doar nu eşti Flash. În realitate nu poţi face asta, iar aplicaţia – destinată mersului la pas – îşi va da seama că ceva nu este în regulă. Dezvoltatorul şi-a luat măsuri de precauţie astfel încât dacă există o distanţă mare între locaţia actuală şi cea la care erai acum un minut, vei avea un cool down (adică o interdicţie) pentru o perioadă de timp (de la câteva minute la câteva ore, chiar şi 12 ore).

Americanii şi-au cam pierdut interesul

Interesul în Pokémon GO începe să pălească uşor, uşor. Cel puţin aşa arată sondajul făcut de Survey Monkey, potrivit căruia vârful de interes în SUA a fost deja atins la puţin peste o săptămână de la data lansării. Au fost luaţi în calcul trei factori – numărul utilizatorilor activi în fiecare zi, rata descărcărilor zilnice şi activitatea de căutare pe Google după numele jocului.

Pokémon GO Plus se lasă aşteptat

În altă ordine de idei, Nintendo a anunţat că amână până în septembrie lansarea, în Marea Britanie şi America de Nord, a gadgetului Pokemon GO Plus.

Pokémon GO Plus ajută jucătorul să nu mai stea tot timpul cu ochii în telefon pentru a urmări pokémoni. Gadgetul este conectat la smartphone prin Bluetooth şi-ţi trimite notificări – prin LED şi vibraţii – despre diverse evenimente care au loc în apropierea unui PokéStop (de exemplu, apariţia unui pokémon).

A ajuns în vârf

Între timp, pe Reddit a apărut o informaţie halucinantă – un jucător de Pokémon GO a anunţat că a atins nivelul maxim din joc – 40, folosindu-se de un script. Ba mai mult, jucătorul a cumpărat cu bani reali 125 de Lucky Eggs, obiecte care l-au ajutat să-şi dubleze XP-ul într-un timp foarte scurt.

Acest articol are 2 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Balaceanu Teodor
Desi are 4.4.2 imi spune ca device-ul nu este compatibil cu jocul, de ce ?
Kasy Kid
Ok merge imi intra in joc dar imi merge foarte greu practic nu pot face nimic , sacadeaza grav nu ma pot nici misca .

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.