Top 5 jocuri care-ți încălzesc berea

4

Am să întocmesc în cele ce urmează un top – top 5 de această dată, pentru că am un Beck’s lângă mine care chiar nu vreau să se încălzească – care, prin imersiunea lor, m-au făcut să uit de-a lungul timpului că am lângă mine o bere, un câine care trebuie scos afară sau ceva pe foc.

Locul 5: StarCraft Brood War. Am să încep cu acest clasic, deoarece, din câte îmi amintesc, este primul joc care m-a făcut să uit că am o bere lângă mine. Părintele titlurilor de strategie, StarCraft, care a primit luna aceasta un mult-așteptat remastered, este jocul care, odată pornit, te introduce cu totul în acțiune și nu-ți mai amintești de bere decât mult prea târziu.

Locul 4: Overwatch. Titlu relativ nou, tot din familia Blizzard; este genul acela în care, odată ce ți-a pornit meciul – fie el competitiv sau arcade -, nu îți va da pace ore-n șir. Pe măsură ce faci nivel și primești cutii – ah, dragele de ele – devii din ce în ce mai dependent și mai bun. Berea nu prea are loc în timpul meciurilor, dar pauzele sunt mereu binevenite, nu-i așa?

Locul 3: Terraria. Mereu am zis că jocurile pixelate îmi obosesc ochii, însă pixelii din Terraria au ceva special. Aproape de fiecare dată când mă pregătesc să explorez, îmi aduc un Beck’s rece lângă mine, îl deschid și… îl uit acolo. Pentru că după 5.000 de metri săpați în adâncime și construcția unui Mario, îmi dau seama că am nevoie de o bere nouă. Poate data viitoare nu mă mai grăbesc s-o deschid.

Locul 2: Pokémon GO. Mi-aș fi cumpărat special șapca aceea cu doze de bere și cu pai pentru a mă juca Pokémon GO și, în același timp, a mă răcori. Zi-mi că te-ai gândit deja la asta și că fugeai cu berea în mână după pokemoni prin oraș și eu schimb topul chiar acum.

Locul 1: PlayerUnknown’s Battlegrounds. Am tot scris despre el: aici și aici. Știi că jocul începe cu parașaturea ta dintr-un avion. Singurul moment de liniște în care ai putea să bei un Beck’s este între intrarea pe server și parașutare, când ai la dispoziție fix 2 minute; după care berea ta este compromisă. Nu vei putea sorbi din ea nici în timp ce lootezi, nici când fugi ca disperatul și nici când te lupți. Singura ta speranță de om însetat este să găsești o casă sigură, în care să campezi și să pui gura pe sticla de bere. Sau după ce mori și cauți alt meci. Sau după ce câștigi și asortezi berea cu Chicken Dinner (dacă rămâi singurul supraviețuitor, mesajul pe care îl primești de la dezvoltatori este unul cât se poate de simpatic: Winner Winner Chicken Dinner).

Mi-ar plăcea să aflu și topul tău, dar ai grijă să nu deschizi cutia de Beck’s înainte să te apuci de scris. A mea s-a încălzit deja și nu mai am alta L #rezist

 

Photo Credits:

Blizzard

Steam

Acest articol are 4 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Ionela dorina Enachescu
Foarte ok
valentin gogolan
super jocuri
Catalin Cojocaru
Interesant
Russe Domiloiu
Ff bun

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.