Asta va fi următoarea isterie după Pkemon Go Vezi ce aplicație lansează Snapchat

Dacă îți place să pierzi timpul pe Snapchat și adori să călătorești, atunci venim cu o veste bună pentru tine. După modelul Pokemon Go, cei de la Snapchat vor lansa zilele următoare o aplicație bazată pe realitatea augmentată, în colaborare cu Jeff Koons. Artistul este cunoscut pentru sculpturile sale gigantice în formă de animale, formate din baloane și, cu ajutorul ART, te vei putea bucura de operele acestuia în cele mai neașteptate locuri.

Cum funcționează ? Foarte simplu, dacă te plimbi pe străzile Parisului și îți apare o notificare, atunci vei putea să urmărești o serie de indicații până vei identifica locul sculpturii virtuale, pe care o vei putea vedea doar cu ajutorul aplicației Snapchat. Probabil internetul va fi invadat de poze și imagini care mai de care mai cool. 

Deocamdată te vei putea bucura de această aplicație doar în orașe ca Paris, Londra, Los Angeles, Las Vegas sau New York, dar probabil că asta se va schimba repede. Snapchat vrea să ia fața concurenței de la Facebook și pentru asta ART va trebui să se găsească în cât mai multe locuri posibile. De altfel Koons este doar primul artist care se va folosi de această aplicație. Snapchat va oferi platforma pentru toți artiștii care vor dori să își vadă munca peste tot în lume. Și, cu cât va crește contentul, cu atât mai mult se vor bucura utilizatorii. În fond ce poate fi mai tare decât să te plimbi pe lângă Turnul Eiffel și să te bucuri nu doar de obiectivele turistice reale, dar și de surprizele descoperite cu ajutorul realității augmentate?

Nu știu ce chestii cool vrei să descoperi cu ajutorul Snapchat, dar un lucru e clar. Un Beck’s e tot mai bun în realitate, nu e așa?



 
Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.