Overwatch a dat-o în bară cu Lúcioball?

5

Blizzard a lansat zilele trecute primul eveniment estival pentru jocul Overwatch, în onoarea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Denumit Summer Games, evenimentul introduce modul Lúcioball, care seamănă izbitor cu Rocket League, un binecunoscut joc de fotbal cu vehicule stilizate. Diferenţa e că Rocket League e mult mai atrăgător ca design, mecanică de joc şi fluiditate.

Conceptul a fost preluat în Overwatch, iar Blizzard nu este la prima abatere de acest gen, compania inspirându-se şi din alte concepte de jocuri deja consacrate şi extrem de bănoase, precum Team Fortress 2, League of Legends şi DOTA 2.

Unicul aspect care îi va readuce pe jucători în brawlul Lúcioball îl constituie existenţa cutiilor speciale care conţin obiecte, replici, posturi exclusive pentru toţi eroii. Aceste cutii pot fi obţinute doar până la 22 august.

Ce urmează?

Având în vedere evoluţia lucrurilor, implicit faptul că Blizzard copiază reţete de succes, aştept cu mare nerăbdare noi moduri de joc şi după: Mario Cart, Tetris, Candy Crush, Minecraft şi eventual Farmville.

Răzbunare în TF2

Între timp, un fan Team Fortress 2 a recreat o hartă din Overwatch în jocul mult-iubit. Ce a ieşit poţi vedea mai jos, eu zic că e un început bun!

 
Acest articol are 5 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Grosu Marius Alexandru
Keep calm... daca va uitati si la world of tanks si multe alte jocuri o sa vedeti acelasi mod de joc.... doar ca e cu tancuri sau stiu eu cu mai ce.... joc si rochet league si overwatch... se aseamana dar nu au nici o treaba unul cu celalalt :)
Borcos Cristian
Este doar un mod, Mi se pare si normal ca Rocket League sa fie mai bun din acest punct de vedere, practic tot jocul Rocket League se bazeaza pe modul respectiv. Normal ca jocul de sine statator este mai bun decat un mod in alt joc... Este ca si cand Rocket League ar face un mod fps ca si Overwatch si am spune ca Overwatch este mai bun decat modul acela din Rocket League... Eu zic sa nu cautam acul in carul cu fan.. just saying
Oprea Eduard George
Mai degraba seamana cu modul Soccerjam din Counter Strike, nu cu Rocket League.
Orosanu Bogdan
Si altii au copiat blizzard. Nu e un fenomen nou si/sau absurd.
Mihai Bunghez
Mare chestie, Overwatch este un joc prea bine realizat pentru a te plange ca are cate-va ideii de la alte jocuri...In principiu daca te distrezi ce mai conteaza? :D

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.