NOS Alive anunță două nume mari pentru ediția 2017

Unul dintre cele mai mari și frumoase festivaluri din Europa se întâmplă la Lisabona în luna iulie și se numește NOS Alive. 

Și pentru că a devenit esențial pentru marile festivaluri ca anunțarea trupelor să se facă cât mai devreme așa încât fanii să decidă repede încotro o apucă, NOS Alive au pus deja două capete de afiș care zic eu sunt de neratat. Depeche Mode și Foo Fighters sunt primii doi headliners anunțați pe 8 și respectiv 7 iulie. Cine va fi headliner pe 6 iulie? Nu știm încă dar eu zic că e de ajuns ce stim până acum, având în vedere că în fiecare an festivalul portughez adună cam ce este mai bun dintre trupele care se perindă pe la toate festivalurile europene.

Biletele se pot găsi deja pe site-ul lor, cu prețuri rezonabile și cu mai multe variante de intrare și cazare. Eu am fost la festivalul din Lisabona și pot spune că e o variantă foarte bună și cazarea în oraș și mai ales combinația cu o vacanță prelungită care să îmbine festivalul cu câteva zile de hang around de vară într-unul dintre cele mai romantice și vii orașe din lume.

Așadar dacă te decizi să mergi la Lisabona va trebui să o faci repede pentru că de obicei se cam dau biletele. Ca alternativă în aceeași perioadă ar fi Rock Werchter din Belgia sau Open’er Festival din Polonia și ele la fel de frumoase. Grea alegere nu? ☺ 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.