NEW RELEASES IANUARIE 2017 (1)

Prima lună a lui 2017 aduce câteva dintre cele mai așteptate albume ale anului.

Așa cum am povestit aici, anul ăsta se anunță câteva dintre revenirile cele mai așteptate, cu albume noi, reuniri de trupe sau debuturi pregătite încă din 2016. Și pentru că deja ne apropiem de sfârșitul lunii ianuarie, hai să vedem ce avem deja “pe masă”.

SUNDARA KARMA “Youth Is Only Ever Fun In Retrospect” – 6 ianuarie 2017

În sfârșit a venit albumul celor de la Sundara Karma, cei pe care i-ai văzut (dacă ai fost) la Summer Well. Unul dintre cele mai așteptate debuturi ale anului a venit repede cu cântece care au tot fost auzite în festivaluri vara trecută. Ia și ascultă tot albumul dacă vrei să auzi cam tot ce au de “zis” băieții de la Sundara Karma. Mie îmi place, e plin de energie și numai bun pentru începutul mai greu de an ;)

THE XX “I See You” – 13 ianuarie 2017

Revenirea britanicilor de la The XX le-a adus unul dintre cele mai frumoase albume ale lor de până acum, cu No.1 în UK și Nr.2 în Billboard 200 din Statele Unite. Patru ani au trecut de la precedentul lor album “Coexist” și avem parte de un sound mai deschis, pozitiv și nu așa minimalist ca precedentele două albume.

BONOBO “Migration” – 13 ianuarie 2017

Dacă nu l-ai vazut pe Bonobo atunci când a fost la București, ia și ascultă noul său album lansat luna asta, un exercițiu de jazz electronic ce te introduce într-o lume experimentală plină de mister și culoare. Colaborări cu Nick Murphy de la Chet Faker, Rhye și Hundred Waters pe al șaptelea album de studio al lui Bonobo.

AUSTRA “Future Politics” – 20 Ianuarie 2017

Să faci un album politic și asumat în ritmuri de muzică electronică nu e chiar la îndemana oricui. Austra își asumă un astfel de experiment și le iese de minune. După un an 2016 despre care mai toți am auzit numai lucruri să zicem “ciudate”, cu niște convulsii resimțite chiar și de către cei mai puțin sensibili la spațiul social, albumul “Future Politics” sună ca o propunere de nerefuzat.

Rămâi lânga noi să afli care ar fi alte propuneri pentru inceputul unui an care sperăm sa aducă doar lucruri bune! Muzical sigur așa va fi ;)

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.