Albume noi pentru Alicia Keys, Robbie Williams și Sundara Karma

Sfârșitul săptămânii trecute ne-a adus un mix de muzică nouă numai bună de ascultat, cu nume vechi și noi pe lista noilor lansări. Care ar fi cele mai interesante?

SUNDARA KARMA “Loveblood”

Și dacă i-ai văzut la Summer Well și dacă nu, merită să iei spre ascultare noul EP Sundara Karma numit “Loveblood”. Indie energic și vesel pentru mijlocul toamnei, cu o trupă pe care o vom vedea cu siguranță în festivalurile de anul viitor.

ALICIA KEYS “Here”

Acum două zile Alicia Keys urca pe youtube cântecul “Holy War” de pe noul său album numit “Here”. Mie îmi amintește de un clip al lui Bob Dylan din anii ’60 și îmi dovedește încă o dată ca totul e cumva ciclic în muzică. Și dacă vorbim despre muzică, noul album al Aliciei Keys este cel mai bun al său din ultimii ani, un album în care pare că revine la sound-ul soul cu care a debutat.

TINASHE “Nightride”

Al doilea album Tinashe este exact așa cum este cântecul care dă titlul albumului, “Nightride”, o incursiune în lumea ciudată din mintea artistei, cu un sound pop-soul specific american care pare să prindă foarte bine la publicul de peste ocean. Eu zic că merită să te îmbarci in călătoria nocturnă pe care o propune Tinashe. 

ROBBIE WILLIAMS “The Heavy Entertainment Show”

Știm single-ul de pe noul album al lui Robbie Williams de la sfârșitul lui septembrie atunci când a apărut cam peste tot. Cum sună albumul? Mmm, parcă nimic nou din partea lui Robbie. De ascultat de mai multe ori poate te prinde ;)

Și ca de obicei te chem să ne spui dacă ai dat cumva de un nou album interesant lansat în zilele trecute. Cam care ar fi?

Sursă foto: 1.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.