Summer Well 2016 – O poveste plină de muzică și culoare

Parcă abia ne-am trezit din mirajul Summer Well și nu ne vine să ne apucăm de lucrurile obișnuite. Cu un aer boem și o atmosferă de festival de afară, noi am simțit și anul ăsta festivalul de la Buftea ca pe un loc rupt de tot ce este în jur, un loc în care simțim că România e frumoasă. Am întâlnit oameni de toate vârstele, o mulțime de oameni veniți din diverse locuri din Europa, iar impresia cu care am rămas după două zile de Summer Well este că dacă vrei să te simți bine la un festival de muzică nu e musai să pleci prea departe de casă.

Muzical, Summer Well a fost la înalțime și anul ăsta. Combinația de trupe a părut rețeta perfectă pentru ceea ce se vrea festivalul, un mix de new comers cu trupe deja consacrate, mix care mulțumește pe toată lumea. Am avut parte de o combinație de ritmuri și vibe-uri care te trece prin toate stările. Pare că organizatorii de la Summer Well știu bine ce fac atunci când gândesc un lineup echilibrat.

Surpriza, în prima zi, a venit de la Sundara Karma și Borns care au adunat într-o singură voce toți tinerii fani veniți la festival și ne-au arătat că avem mulți oameni conectați la muzica nouă. Crystal Fighters, The Neighbourhood și Hurts au dus petrecerea până la miezul nopții în clasica atmosferă de la Summer Well, intimă și caldă.

Ce am văzut a doua zi la Milky Chance e ceva ce probabil doar la Summer Well se poate vedea. Au spus-o chiar ei pe contul de Twitter și pe Facebook acolo unde au share-uit câteva imagini absolut spectaculoase.

 

Keep waving Romania! #winkewinke #geili #summerwell #milkychance

A video posted by Milky Chance (@milkychance_official) on

Noi n-am văzut chiar așa pentru că nu eram pe scenă :) Dar știm sigur că de jos, din public, s-a văzut și s-a simțit absolut spectaculos! Years & Years ne-au arătat că poți să te prezinți ca o trupă mare chiar dacă ai un singur album, album care sună live chiar mai spectaculos decât în varianta de studio. The Chemical Brothers au închis festivalul, așa cum era de așteptat, cu o explozie de ritm și lumină care ne-a lasat cumva în aer cu întrebarea “Gata? Atât?” Parcă dacă mai ținea trei ore, n-am fi simțit.

Ce ar mai fi de spus despre Summer Well? Păi, ca de obicei, totul a fost organizat ca la carte. Transportul fluid, intrarea fără nebunie, toate la îndemână și o mulțime de locuri de fun-time între concerte.

Ce mi-aș dori eu de la Summer Well? Păi, parcă e totul prea scurt, se termină prea repede. Poate o scenă în plus și ceva mai multe trupe n-ar strica. :)

Tu ai fost la Summer Well? Ce ți-a placut cel mai mult la festivalul de anul ăsta?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.