În august, muzica înseamnă Summer Well

Cu doar câteva zile rămase până la Summer Well 2016, ne pregătim cu toții de zor pentru cel mai frumos festival al verii. Pe 13 și 14 august, muzica se mută la Domeniul Știrbey din Buftea, acolo unde te așteaptă o mulțime de surprize și, cel mai important, un lineup exact pe gustul tău.

Iar dacă ești deja pregătit sufletește de festival, o să-i vezi aici pe Hurts, Sundara Karma și The Neighbourhood care ne povestesc lucruri mai puțin știute despre ei, un insight care te va face să te simți mult mai familiar cu ei atunci când vor fi în fața ta pe scenă.

Ce spun băieții de la Hurts? Păi unul dintre ei are licență de arbitru de fotbal, iar celălalt a vândut înghețată cândva :) Ce alte lucruri simpatice aflăm de la ei poți vedea aici:

Sundara Karma cântă împreună de pe vremea când aveau 12-13 ani și au pornit într-o călătorie care i-a adus, iată, până în România la Summer Well. Cum se numea trupa lor pe vremea aia și alte lucruri interesante despre ei aflăm aici:

Americanii de la The Neighbourhood vin la Summer Well pe 13 august și aduc cu ei noul val de indie din America. Care sunt câteva dintre lucrurile mai "personale" ale membrilor trupei am aflat povestit chiar de unul dintre ei, de la ce mâncare preferă până la ce legende ale muzicii sunt idolii lor.

Mai multe sperăm să aflăm direct de la ei dacă reușim să îi prindem pe undeva pe la festival și îți vom povesti și ție. Până atunci dă fuga și ia-ți bilet, mai ales că sunt pe sfârșite, din câte am aflat chiar de la organizatori!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.