Topurile din UK și US ne anunță că vine Craciunul

Locul 1 în Billboard 200 din Statele Unite este adjudecat săptămâna asta de către soundtrack-ul unul musical care se joacă din 2015 pe Broadway numit “Hamilton”. Ce găsim pe “The Hamilton Mixtape” albumul lansat ca soundtrack al musical-ului? Păi ar fi trupe sau artiști foarte cunoscuți, o combinație care îi cuprinde pe The Roots, Usher, Sia, Kelly Clarkson, Alicia Keys, Wiz Khalifa sau John Legend printre alții. O distribuție muzicală stelară așadar și nu e de mirare că au ajuns până pe locul 1 în Billboard 200. La începutul lui decembrie The Hamilton Mixtape era pe locul 1 inclusiv în iTunes top, iar ca să vă faceți o idee aruncați un ochi aici la o bucată live din The Tonight Show by Jimmy Fallon cu The Roots, Busta Rhymes și Joell Ortiz pe scenă.

Locurile 2 si 3 in Billboard 200 apartin celor de la The Weeknd “Starboy” si respectiv Pentatonix “A Pentatonix Christmas”. O mentiune si pentru albumul celor de la The Rolling Stones “Blue & Lonesome” aflat pe locul 4 in US si, o sa vedem, ceva mai sus in UK.

Locul 1 în Marea Britanie este în mâinile celor doi Michael Ball & Alfie Boe cu “Together” și ei veniți din lumea musical-ului. Pare că e vremea musical-urilor și în US și în UK acum că se apropie sărbătorile. Pe locul doi bătrânii de la The Rolling Stones cu “Blue & Lonesome” coboară o poziție după ce au mai bifat un No.1 în topul britanic, iar pe 3 sunt Little Mix cu “Glory Days”, un fel de Spice Girls de 2016, patru fete care au fost “asamblate” într-o trupă de genul “girls band” după ce au concurat separat la X-Factor-ul britanic din 2011. Dacă te intrebi cum sună Little Mix uite aici o mostră:

Tu ai găsit ceva interesant prin topuri pe undeva? Ar mai fi de aruncat un ochi în iTunes Chart sau Spotify Chart. ☺

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.