Ce albume așteptăm pentru 2017?

1

Unul dintre cele mai așteptate albume pentru anul 2017 este cel al trupei U2 numit “Songs of Experience” și pregătit pentru lansare în primavară. În luna august, The Edge spunea că au cel puțin 50 de cântece scrise pentru noul lor album urmând să se decidă care și cum vor ramâne pe noul album.

DEPECHE MODE au anunțat și ei în luna octombrie albumul cel nou numit “Spirit”, al paisprezecelea album de studio urmând să fie lansat tot în primavara asta, cu un turneu de promovare în Europa care începe pe 5 mai, are 32 de concerte și se încheie la Cluj pe 23 iulie.

Pe 20 ianuarie se lansează noul album al celor de la AUSTRA numit “Future Politics” prin casa de discuri Domino. Piesa care dă și titlul albumului a fost urcată pe net pe 5 decembrie 2016, cu o poveste care sună cam așa: "Future Politics is the breaking down of paradigms. In this video, we wanted to explore what a world might look like if our values were transformed: instead of glorifying labor, maybe we could learn to glorify the act of doing absolutely nothing.”

Noul album THE XX “I See You” vine și el chiar printre primele albume ale lui 2017 tot pe 20 ianuarie, cu un turneu european de promovare care începe pe 8 februarie în Suedia. Probabil că vor mai fi adăugate date și locuri în plus așa că poate îi vedem și undeva mai aproape de noi, poate chiar în România de ce nu.

Cine mai lansează albume în 2017? 

THE NATIONAL, GORILLAZ, LORDE, BJORK, ARCADE FIRE, LCD SOUNDSYSTEM, BECK, QUEENS OF THE STONE AGE, LANA DEL REY, PEARL JAM și lista e mult mai mare. Ramâi cu noi și o să-ți povestim și despre albumele și turneele lor. 

Tu ai auzit de vreun album interesant care se lansează în 2017? Povestește-ne și nouă despre el.

Sursă foto: 1.

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Ștefanik Andrei
Si unde ramane Ombladon? 

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.