Lumma, un proiect românesc ce va revoluționa biciclitul as we know it

Dacă de curând ți-am vorbit despre Bicicleta Urbană, care împinge către limite proprietățile lemnului, astăzi rămânem în sfera invențiilor revoluționare made in RO cu Lumma, noul sistem de lumini 360°, ce poate fi atașat cu ușurință oricărui tip de bicicletă.

Trei lumini la capătul fiecărui ghidon, una albă cu rol de far, una roșie pentru stop și două leduri ce delimitează marginile și spațiul pe care îl ocupă bicicleta la sol vor ajuta orice biciclist, fie el participant la trafic sau doar în plimbarea de seară prin parc, să scape de problema vizibilității reduse noaptea și să se simtă în siguranță. Lumma formează în jurul bicicletei un contur de lumină vizibil din orice unghi.

Unde mai pui că sistemul de iluminat este o inovație extrem de facilă: funcționează cu baterii pe Li-Ion, are o autonomie de până la cinci săptămâni, utilizat zilnic, și se reîncarcă ușor printr-un port microUSB. Sistemul de lumini a trecut chiar şi cele mai riguroase teste, inclusiv în ţări cu legislaţie strictă, precum Danemarca şi Norvegia.

E important să fii safe!

Acesta este mesajul pe care ni-l transmit Ciprian și Octavian, cei doi brașoveni inventatori, care au dezvoltat prototipul Lumma și au patentat noua tehnologie sub numele Outlight. Dacă auziți mai des de ei sau de Lumma, de acum încolo, este pentru că, la finalul lunii trecute, au început campania de crowdfunding. Poți chiar să le dai o mână de ajutor și tu, donând aici.

Sperăm, deci, să vedem cât de curând luminile albe și roșii împânzind România și salvând vieți peste tot în lume.

Stay tuned, viitorul biciclitului sună... safe! :)

Sursă foto: 1, 2, 3.

 

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.