Accesorii pentru biciclete la un... magnet distanță

Ți-ai comandat o biclă nouă, de care ești tare mândru, sau poate ai reușit, în sfârșit, s-o pui în funcțiune pe cea veche, care stătea uitată într-un colț? Atunci e musai s-o accesorizezi stylish, dar și practic, pentru ca ieșirile voastre împreună să fie cu adevărat an affair to remember. ;) Îți prezentăm două accesorii atât de simplu de atașat, prin magnet.

Nello, soneria cu 3 voci

Meet Nello, soneria magnetică care se asamblează pe loc, în doi timpi și trei mișcări. Banda de cauciuc se fixează pe ghidonul bicicletei, apoi se înșurubează baza magnetică și pe ea vine soneria propriu-zisă, în formă de bilă. O să te amuze maxim s-o folosești, căci, odată ce apeși pe Nello, vei avea la dispoziție trei sunete funky pentru a-ți face cunoscută prezența pe pistă. :)

Ar trebui să-i mulțumim designerului Odo Fioravanti pentru această invenție cu design simplu și inovator, care are și un preț accesibil, de 20 de euro.

Lucetta, lumina cu magnet

Două lumini, una alba și una roșie, cu trei intensități și un buton de on/off. Este vorba despre Lucetta, cel mai mic și mai practic sistem de iluminat care se fixează magnetic direct pe cadrul bicicletei, ghidon sau apărătoarea roții, oriunde întâlnește o suprafață metalică. Și, pentru că îți povesteam de curând că bicicletele din lemn sunt noul trend, fiecare pachet comandat vine cu un sistem de prindere format dintr-o brățară cauciucată, cu o suprafață magnetică pe care se poziționează, ulterior, Lucetta. Sistemul funcționează pe baterii, au autonomie de 40 de ore și sunt rezistente la orice tip de vreme.

Ideea din spatele Lucetta îi aparține designerului Pizzolorusso, mereu preocupat de siguranță în timpul mersului pe bicicletă, dar și de siguranța accesoriilor acesteia. De aceea, a gândit o modalitate practică de a o monta și a o demonta rapid, pe bază de magnet. Lucetta costă 30 de euro.

Datorită designului original și fiabil, ambele device-uri au câștigat Design Plus Award, iar bicicliștilor din întreaga lume le-au făcut pedalările mai fun. Iată cum:

 

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.