Fugi mâncând pământul... și-ai să mori ca un boss!

3

Cineva îți bate la ușă. Cin’ să fie? Cin’ să fie? E poliția, evident. Nu ți-ai plătit taxele și cineva s-a sesizat. Când trebuie să primești bani de la stat, aștepți cu nemiluita un semn. Dar când îi datorezi bani statului, ai face bine să-i dai numaidecât, altfel o pățești... nu chiar așa ca protagonistul din Don’t Tax Me, Bro!, dar pe-acolo.

Don’t Tax Me, Bro! este un endless run, creat și dezvoltat de o echipă de români. Jocul e disponibil pe Steam, la prețul de 8€, iar pe itch.io se află la reducere de 75%, putând fi astfel cumpărat cu 1,77€.

Cum spuneam, nu ți-ai plătit dările la stat și statul a pus poliția pe urmele tale. Care poliție e a naibii de rapidă. O iei la sănătoasa, cu „scaii” pe urmele tale. Alergi ca nebunul printr-un oraș românesc, cu blocuri triste, cu pasarele survolate de păsări sinucigașe, cu lădițe de fructe aruncate pe jos, cu mese orânduite pe trotuar pentru că pietoni nu mai există (și-au luat cu toții mașini), cu matahale cu lanțuri la gât și multe alte „surprize” neoașe. De la un balcon cade un ghiveci cu flori, dar tu ești vigilent și reușești să scapi cu viață. Poliția e tot în spatele tău, se apropie cu pași repezi. În goana ta găsești o stacană de cafea, care-ți dă boost de viteză. Te bucuri puțin, dar nu apuci să simți satisfacția în rărunchi pentru că o gură de canal fără capac apare în fața ta. Cazi și mori. Măcar mori fericit că nu ți-ai împărțit banii cu alții.

Reînvii la punctul de plecare inițial și o iei de la capăt. Același traseu, aceiași polițiști deloc obosiți, dar alte capcane. De data asta nu mai cazi în canalizare! Faci o săritură care te cam încetinește, dar adrenalina nu te lasă la greu și-ți trimite o supradoză: ajungi iarăși la o cafea care-ți dă iuțeală, apoi găsești un aspirator care adună cu o viteză fulgerătoare toate monedele de pe drum. Distracția se termină când te lovești de botul unui camion. Iarăși încetinești și mai pierzi și aspiratorul. E, asta e, culegi monedele singur de-acum. O gonești peste mașini și dai de o bombă. Care se potrivește teribil cu spectacolul din spatele tău. Polițiștii sar în aer, dar apucă să ceară întăriri. Acum sunt mai mulți și mai vigilenți. La fel și câinii străzii pe care banii tăi de contribuabil ar fi trebuit să-i țină departe. Dar statul are nevoile lui, ce știi tu?

Îți doresc spor la alergat și în pauze ia o gură de Beck’s ca să te mai răcorești puțin. O să ai nevoie! Iar dacă vrei să te întreci cu prietenii la Don’t Tax Me, Bro!, dă-le de știre printr-un share la acest articol :)  Game on!

 
Acest articol are 3 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Dariescu Constantin
foarte frumos
Alexandru Helon
wow 
Marius Turtoiu
Bun asa

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.