Fă poze mai multe, caută mai puţin: The Roll

Ieşi des cu ochii închişi în poze?

Te enervează atunci când prietenii tăi te tagguiesc fix în poza în care nu ai ieşit cel mai bine? The Roll este aplicaţia care ne va face tuturor viaţa mai uşoară, ajutându-ne să le arătăm celorlalţi cea mai bună poză a noastră. Wink, nu vei mai pierde minute în şir să alegi cel mai bun selfie!

The Roll, care vine de la startup-ul german EyeEm, te ajută să găseşti repede poza potrivită şi, pe lângă sortarea automată, poate identifica şi categorisi fotografiile din Camera Roll, în funcţie de anotimp, evenimente, peisaje sau personaje.

În plus, dispune de un sistem de rating al imaginilor tale şi, pe baza unui algoritm, va grupa fotografiile similare şi o va pune pe cea mai bună deasupra ca să ai imediat acces la ea. 

Aplicaţia este gratuită şi disponibilă pe iOS şi dispune de toate funcţiile pe care ar fi trebuit să le conţină softul default al telefonului pe care îl utilizezi. S-a terminat cu căutarea, acum orice poză e la un clic distanţă. Şi, stai liniştit, totul se întâmplă pe telefonul tău, The Roll nu va copia şi nu va înstrăina informaţiile tale. Este un must have pentru orice maniac al ordinii.

Spune drept, înainte să descarci The Roll, cât timp îţi lua să alegi cea mai bună fotografie dintr-un multishot?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.