Joacă Stranger Things pe PC și telefon până la apariția noului sezon

Îți spuneam la începutul anului că Netflix a creat un joculeț de browser fără nume, în care trebuia să alergi ca disperatul și să te ferești de obstacole. Personajele din joc erau inspirate din seriale de pe Netflix, între care și Stranger Things.

Acum Netflix a lansat un joc pentru mobile, denumit Stranger Things: The Game, care se inspiră, evident, din serialul omonim. Aplicația este gratuită atât pentru dispozitivele cu Android, cât și cu iOS și este ceva mai dificilă față de endless runnerul lansat în ianuarie pentru browser. În versiunea de mobil, trebuie, între altele, să dezlegi puzlle-uri, să înveți abilitățile fiecărui personaj și să le folosești cu cap și să colectezi diferite obiecte aparent nefolositoare (gnomi, casete VHS etc.), care-ți vor debloca surprize la care nici nu visezi.

Pe itch.io, o platformă de jocuri destinată în principal dezvoltatorilor indie, există un joc Stranger Things (vezi videoul de mai jos). Acesta este un titlu point-and-click scurt, care a fost creat de trei fani ai serialului și care nu pune accentul pe adrenalină ca versiunea de mobil.

Până în 27 octombrie, când apare noul sezon al serialului, să tot butonăm smartphone-urile și tastaturile, alături de un Beck’s răcoros.

Surse foto: http://bonusxp.com

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.