S-ar putea să fii ținut din scurt cu Fresh Team!

Dacă șeful tău e genul „control freak”, atunci s-ar putea să folosească FreshTeam. Disponibilă atât pe iOS, cât şi pe Android, aplicaţia are rolul de a le lua urma angajaţilor şi a le deconspira unele secrete. Ahem, o poţi folosi şi tu pentru a-ţi urmări prietenii, dacă ai genul ăsta de obiceiuri! :)

Să zicem că unul dintre colegii tăi îşi ia o pauză de masă prelungită sau este la o întâlnire de unde „a uitat” să mai vină. Șeful tău poate intra pe FreshTeam să verifice unde se află. Aplicaţia poate „vedea” şi ceea ce face, dar şi câtă baterie mai are la telefon – asta în caz că ar putea da vina pe baterie... Ce e şi mai trist e că FreshTeam poate afla unde este un om, fără ca el să ştie. Şi mai poate să-i preia apelurile atunci când omul se află la volan. Așa că... ai grijă pe unde umbli!

Aplicaţia este gratuită pe ambele platforme, dar are şi o versiune Premium, care costă 10 dolari şi care oferă mai multe opţiuni. Creatorii ei spun că e ideală pentru cazurile în care angajaţii se află foarte mult pe drumuri.

Dacă te simţi ofensat că cineva s-a putut gândi la aşa ceva, atunci ar trebui să ştii că tehnologia de tracking a devenit din ce în ce mai folosită, mai ieftină şi mai sofisticată...

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.