Escape from Tarkov: Înscrie-te acum ca să ai parte de un Revelion exploziv

1

Studioul Battlestate Games a anunțat că, de Revelion, deschide porțile Tarkovului pentru o scurtă perioadă de timp. Deși încă nu a fost lansat, Escape from Tarkov este un shooter multiplayer superrealist, îmbinat cu simulări de luptă și elemente RPG.

Pentru a avea acces la testarea de la sfârșitul lui decembrie, tot ceea ce trebuie să faci este să mergi pe acest link - www.escapefromtarkov.com/registration - ca să te înregistrezi pe site-ul oficial. Va fi făcută o selecție aleatorie a jucătorilor, dar în selecție nu vor fi incluși cei care dețin deja cont pe site, deoarece dezvoltatorii doresc să-și facă jocul cât mai vizibil în cât mai multe comunități de jucători.

Așadar, dacă vei fi ales, te vei putea juca 7 zile, iar dacă alegi să cumperi jocul, ar trebui să știi că în acea perioadă prețul lui va fi cu 25% mai ieftin și că vei primi nu doar Escape from Tarkov, ci și gear suplimentar în joc. Din păcate, data lansării nu a fost anunțată încă.

Dezvoltatorii au ținut să precizeze că testarea care începe în 28 decembrie presupune pregătirea serverelor pentru momentul lansării jocului, adică se urmărește dacă serverele pot suporta un număr cât mai mare de jucători.

Battlestate a anunțat că, în perioada respectivă, vor fi introduse update-uri care vor conține versiunea integrală a unei hărți, un nou sistem de spawn și extracție, arme și echipamente noi, un sistem de personalizare pentru cască, sloturi pentru hardware, dogtags și multe altele. Urmează ca la începutul lui 2018, Escape from Tarkov să aibă parte, între altele, de mecanici mai avansate implementate în joc, precum și de o optimizare net superioară a graficii.

Dacă vei face sau nu parte din rândurile mercenarilor care trebuie să scape din Tarkov, rămâne la latitudinea ta. Noi îți sugerăm să scoți berea Beck’s de la frigider pentru că urmează un video care merită văzut. Și dacă crezi că merităm un Like sau un Share, nu ezita s-o faci

 
 
 
 
Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Palade Ioan
ok

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.