Crystal Fighters au anunțat în sfârșit noul album care vine luna viitoare!

Ai fost vara asta la Summer Well? Ei bine, Crystal Fighters au fost și ne-au plăcut foarte tare. Și pentru că deja stiam că pregătesc un nou album, uite că avem și detaliile legate de el și un cântec și un clip pe care l-am pus aici spre vizionare și ascultare.

“Everything Is My Family” se numește albumul cel nou Crystal Fighters.

21 octombrie este data de lansare aleasă de ei pentru lansarea noului material, care este al treilea album de studio al trupei. Formați în Londra în 2007, Crystal Fighters au lansat primul lor album în 2010 “Star of Love”, urmat apoi la trei ani distanță de “Cave Rave” și iată, la încă trei, de albumul anunțat pentru octombrie. Pare că au ceva cu cifra trei. :) Dacă nu ai apucat să-i vezi la Summer Well anul ăsta ai ratat o explozie de sunete diverse, de instrumente combinate și de culoare și energie care îmbină perfect folk-ul britanic cu noul val de indie.

Toate detaliile despre albumul cel nou, despre locurile în care îl poti cumpara și asculta sau despre ce ne pregătesc live cei de la Crystal Fighters sunt de găsit pe Twitter sau pe Facebook pe paginile lor. Mie cel mai mult îmi place contul lor de Instagram.:) Te inspiră la veselie.

Tu i-ai văzut astă-vara? Cum ți s-au părut?

Sursa foto: 1.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.