Summer Beck’stival Well

De 9 ani, intram toti in vacanta in acelasi timp! O vacanta de 3 zile, la 15 km de Bucuresti,  in care “iti clatesti” ochii cu arta, asculti band-uri pe care niciun alt festival din Romania nu le aduce la noi, te intinzi la o poveste Beck’s cu prietenii pe iarba si dai reset cotidianului. Da, la SummerWell!

Printre noutăţile de anul asta, organizatorii festivalului “ca o vacanta” au venit cu zona de Glamping dar şi Bellevue Lounge si au adunat  cele mai creative proiecte romanesti, sub denumirea Summer Well X – conferinte, expozitii de arta, cine exclusiviste si  zone de gaming.

Ca de obicei, SummerWell a facut diferenta si pe muzica cu: Son Lux si Orchestra Simfonica din Bucuresti, Red Rum Club, Tender, Pale Waves, Jungle si The 1975, Subcarpati, Zola Blood, Black Honey, Maribou State, Razorlight, The National, AJ Tracey si multi altii.

Cotat ca unul dintre festivalurile butic de elita din Europa, Summer Well Festival si-a crescut reputatia de eveniment indie, pop si rock music festival reusind sa combine toate elementele unui festival picnic: de la locatia Domeniului Stirbey care are un aer boem, pana la scenele bine plasate in spatiul festivalului, la instalatiile de arta (SummerWell Art Collection) si experientele oferite de partenericare completeaza unitar festivalul.

Beck’s si-a pus din nou amprenta la SummerWell! Ne-am facut trupa si am cantat in Beck’stage, am reciclat, am dansat si am dat UNLOCK EXPERIENCES cat sa ne tina pana la editia aniversara SummerWell 10 din 2020.

Iar pana atunci ramanem ON! Beck’s ON!

Oana

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.