„Colecția de toamnă-iarnă” a Activision Blizzard, prezentată în California și București în același timp

A curs cu noutăți fantastice la începutul lui noiembrie – am avut BlizzCon în Anaheim (California), de unde am aflat de a șaptea expansiune a World of Warcraft; în decembrie urmează să primim expansiunea Kobolds & Catacombs în Hearthstone, Hanzo din Overwatch va putea fi jucat, de anul viitor, și în Heroes of the Storm, StarCraft 2: Wings of Liberty devine free to play din 14 noiembrie, iar în Overwatch vom primi un nou personaj și o hartă construită special pentru a celebra fabuloasele lumi create de Blizzard.

Tot la începutul lui noiembrie, la București a avut loc un eveniment unic în România – o reuniune in real life a fanilor jocurilor Blizzard/Activision. La Game ON, susținut de Activision & Blizzard, a plouat cu premii și concursuri și, deși evenimentul nu a mulțumit pe toată lumea, privind de pe tușă, el a reușit să-și atingă scopul – să adune în același loc fanii jocurilor Overwatch, Call of Duty WW2, Destiny 2, Diablo 3, StarCraft Remastered, Heroes of the Storm, Hearthstone, Guitar Hero Live și Crash Bandicoot.

Dacă n-ai apucat să ajungi la această ediție zero a Game ON și dacă se va mai organiza anul viitor, fă-ți timp să dai atunci o fugă. Berea Beck’s probabil va fi prezentă și la acea ediție.

Photo Credit: Game ON și East-European Comic Con

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.