Cinci gadgeturi pe care să le iei cu tine în concediu, oriunde l-ai petrece

1

E vară, e cald, e soare - e concediu. Capacele de la sticlele de Beck’s zboară în toate direcțiile și grijile zboară pe geamul de la mașină, tren sau avion. Dar doar pentru că ești în vacanță, nu înseamnă că nu ai nevoie de tehnologie. Gadgetul potrivit la momentul potrivit te poate ajuta să ai parte de momente mai frumoase, iar noi am ales câteva jucării high-tech pe care merită să le bagi în bagaj.

Pe plajă sau pe munte nu ai să găsești prea curând prize și nu ai vrea să rămâi fără baterie înainte să încarci pe Instagram selfie-ul ăla fabulos pe care tocmai ți l-ai făcut. De asta prima noastră recomandare din această listă este un acumulator extern. Noi am găsit unul cu o capacitate de 10.000 mAh, care îți poate reîncărca telefonul de aproximativ trei ori. Se numește Puridea S2, are două porturi USB, ca să-ți pui și camera la încărcat simultan și costă aproximativ 100 de lei.

Apropo de camere - se zice că o imagine face cât o mie de cuvinte, dar o imagine 360 câte cuvinte face? Te provocăm să afli singur și să-ți lași prietenii să vadă locurile pe care le vizitezi ca prin ochii tăi. Pentru asta ai nevoie de o cameră foto/video 360, iar noi îți recomandăm modelul Samsung Gear 360. Poți fotografia și filma la 360 de grade și poți chiar să faci clipuri video live în acest format. Nu e un gadget ieftin, costând în jur de 1.200 de lei, dar rezistă la stropire și este compatibil atât cu telefoanele Samsung, cât și cu iPhone-urile.  

Rămânem tot la capitolul camere, dar de data aceasta îți prezentăm una care îți va stârni nostalgii. Celebrele aparate Polaroid încă există și vin cu funcții demne de 2017. Funcționează cu hârtie specială și imprimă instant cele mai frumoase amintiri. Fotografiile le păstrezi pentru tine sau le împarți cu o persoană dragă, cheia e la tine. Un astfel de aparat costă aproximativ 600 de lei, dar găsești și modele ceva mai scumpe, cu touchscreen.

Și, pentru că cele mai bune amintiri merită propria lor coloană sonoră, am decis să includem și o boxă bluetooth în această listă. Ultimate Ears UE Boom 2 este o boxă foarte puternică, rezistentă la apă și la trânte și care vine în culori vii și distractive. Partea cea mai bună? Printr-o aplicație de smartphone, poți conecta mai multe astfel de boxe simultan și poți porni o petrecere oriunde te-ai afla. Doar nu uita să pui suficiente sticle de Beck’s la rece înainte.

Legat de berea pusă la rece, dacă ești genul care se plimbă peste tot cu cortul, ar fi păcat să nu ai și ceva cu care să te răcorești. Poți să-ți cumperi un frigider portabil în formă de ou care se conectează la bricheta de la mașină și să te bucuri în continuare de concediu.

 

Surse Foto:

https://www.smuff.ro

https://des.gearbest.com

https://pixabay.com

 

 
Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Gabi Marian
Toate cinci gadgeturi sunt super! ;)

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.