Cadouri de design with a natural twist

Nu o să venim cu “De Crăciun fii mai bun”, și pe noi ne cam plictisesc mesajele ce încep așa sau cu “fie ca…” de Sărbători. Îți urăm doar să te relaxazi și să te reconectezi cu micile plăceri ușor ignorate în timpul anului. Să stai mai mult la bere sau la cafea și la fel de mult la povești cu prietenii. Să mai lași ecranele și touch-screen-urile și să-ți faci timp să descoperi altfel de “gadget-uri” & texturi: ce vin cu experiențe… cât mai naturale. 

Lista de cadouri pe care ți-am pregătit-o, pe lângă faptul că vine de la creatori locali, e alternativă în cel mai firesc sens al cuvântului: vorbește despre micile plăceri de care nu mai avem timp (să le simțim sau să ne bucurăm de ele) în perioadele agitate și zgomotoase.

Îți urăm să:

Să citești mai mult…

Stai, nu te ambala, nu se aude vocea profului când încă nici n-a început sesiunea. ☺ Doar că, pornind de la experiența personală, n-am prea mai pus mâna pe o carte din vacanța de vară… Să răsfoiești un album fain, să simți textura unei cărți tipărite sunt “lux-uri” de vacanță.  Ți-am găsit cele mai simpatice semne de carte, care vor avea grijă să întrețină fin pagina la care ai rămas. ☺ Vin de la Papurr.

Să pui în brad globuri pictate sau să le pictezi chiar tu

Sunt o mulțime de globuri Made in RO care așteaptă să ajungă la tine acasă: din textile, hârtie etc. Noi avem nostalgiile noastre cu sticla, așa că le-am ales pe cele pictate de Mura. Ilustrațiile pe care le semnează ea sunt absolut minunate. Da, nu ne-am putut abține să nu alegem și o pisică. Povestea ei este aceasta: 

“Într-o seara mă plimbam pe stradă și am trecut pe lângă o curte plină de Regina Nopții. M-am gândit că este un nume frumos pentru o pisică așa că am hotărât să-i desenez povestea”. Pe Mura și pisicile ei le găsești aici.

Să simți textura lemnului

Și iarna porți ochelari de soare, doar nu pui stilul în cui, iar trendul ramelor din lemn ia avânt și la noi. Știm cât de plăcut e să simți textura lemnului când îți pui ochelarii, cât de cool arată și când îi lași pe masă… Merită să-i cunoști pe Twigs and Bark.

Să te lași surprins de… lână

E frig, mai pui o bentiță, un fular. Dar nu orice: cele de la OI project sunt împletite din lână naturală, made in RO, și mai sunt și creații cu impact social: “În cadrul proiectului dorim să oferim locuri de muncă femeilor aflate în situații de vulnerabilitate”, spun Claudia Pedersen și Ioana Săndescu, fondatoarele OI.

Să-ți pui planurile pe hârtie (la propriu)

Pentru cât a mai rămas din anul acesta și ce-ți dorești să se întămple în cel ce vine, fă-ți timp și pune-ți planurile, gândurile și visurile pe hârtie. E bine să le porți cu tine și să simți, pe birou sau în buzunar, textura de piele fină a agendelor Zuriell, create de Sanda Hallal.

Pe Twigs and Bark, OI și Zuriell îi găsești la Made in RO – Târg de design românesc, ce are loc pe 17 & 18 decembrie @Impact Hub Bucharest. Ți-am povestit deja despre eveniment aici.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.