Anarcute, ghid despre anarhie. Sau cum să conduci o armată de drăgălăşenii

Ce faci când vrei să ieşi în stradă ca să-ţi aperi drepturile? Organizezi un protest ad-hoc sau îl pregăteşti din timp, tragi de fiare ca să capeţi rezistenţă, te-asiguri că ai bateria încărcată la telefon, faci rost de-o cameră, de-un megafon, de pancarte şi flyere, mai iei şi ceva de-ale gurii ca să ai tot timpul energie la urlat şi „colindat”, şi-apoi porneşti la drum. Pare simplu, nu?

Ei bine, ca să vezi cât de simplu sau de complicat este, poţi să-ţi faci mâna jucând un simulator video, denumit Anarcute. Partea proastă e că Anarcute va ajunge în casele noastre abia la vară.

Partea bună e că simulatorul pare extrem de haios şi prietenos. Îţi va testa limitele, trebuind să dai tot ceea ce ai mai bun ca să dovedeşti lumii că eşti în stare să organizezi un protest în toată regula.

Dincolo de imaginile pe care le-ai văzut până acum, Anarcute promite să fie un joc tactic, în care tu vei avea rolul de lider! Lider al unui grup de protestatari...

... pe care îi vei învăţa cum trebuie învins răul.

Să nu cumva să te laşi copleşit de făţucile acelea haioase, pentru că manifestanţii care-ţi urmează ordinele – or fi ei desenaţi în stil Kawaii – dar pot fi la fel de răi ca nişte lupi.

Scopul tău este de a înlătura forţele opresive ale Patrulei Brainwash şi de a elibera oraşele din întreaga lume!

Pe parcursul jocului, vei câştiga puteri noi de care vă veţi folosi atât tu, cât şi echipa ta de şoc. Va trebui să vă luptaţi atât cu gigei, cât şi cu boşi în toată regula, cu păienjeni giganţi, drone, sniperi sau cu elicoptere uriaşe, ba chiar veţi putea dărâma clădiri... pentru a reinstaura ordinea pe Glob.

Dă startul revoluţiei în Paris, Tokyo, Miami, Reykjavik şi alte oraşe mari ale lumii! Jocul are 40 de niveluri, este single-player şi va fi disponibil din această vară pe PC (Steam) şi Xbox One.

Anarcute a fost dezvoltat de cinci studenţi francezi, de la studioul Anarteam, care au câştigat până acum 7 premii internaţionale pentru acest titlu. 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.