Witcher vine pe Netflix! Cine vrei să joace rolul lui Geralt?

1

Jocurile de la CD Projekt au devenit un adevărat fenomen în ultimii ani, mai ales după ce extraordinarul The Witcher: Wild Hunt a devenit unul din cele mai apreciate și premiate jocuri din istorie. Cu această ocazie gamerii și nu numai au descoperit fascinanta și periculoasa lume imaginată de scriitorul Andrezj Sapkowski și adusă la viață de studioul polonez. Cum până anul trecut se vânduseră peste 25 milioane de copii din toată seria (Wild Hunt în principal a spart topurile) era clar că franciza se va extinde.

Și cea mai tare veste a venit zilele trecute, când Netflix a anunțat că va ajuta la producerea unui serial ce va urmări aventurile lui Geralt, Ciri și a celorlalți eroi. De menționat că producătorii se vor baza pe seria de cărți și nu pe jocuri în sine, așa că e posibil să existe unele diferențe. Eu îți sugerez să te pui la punct și cu lucrările lui Sapkowski, o parte sunt deja traduse în română. Nu o să îți pară rău.

Fanii sunt în extaz și au început deja speculațiile și sugestiile. Tu ce zici? Pe cine vrei să vezi în rolul lui Geralt? Crezi că serialul va avea succes? Și, mai ales, te va convinge Geralt să îți faci abonament pe Netflix?


Surse: 
http://www.vg247.com
http://thewitcher.com

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Ion Schiopu
Hot

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.