Disney vrea să „îngroape” Netflix.

Nu e așa că serialele astea au început să facă tot mai mult parte din viața ta de zi cu zi? Oare cine nu moare de nerăbdare să vadă cum se termină Game of Thrones ori ce năzbâtii mai face gașsca nebună din The Big Bang Theory. Sunt atâtea seriale de calitate că nu știi cum să îți mai împarți timpul....dar și banii. Nu e un mister că platformele de streaming Netflix sau HBO GO au devenit tot mai populare și în România. La naiba, știu lume care are cont chiar și pe Amazon Prime (măcar pentru Bosch și tot merită efortul). Ei bine din 2019 lucrurile vor sta și mai rău ..sau mai bine, depinde cum privești lucrurile.

Am anunțat deja că Facebook va intra în forță și pe piața asta și nu este un secret că cei de la Disney lucrează intens la propriul canal de streaming. Ce nu știam până acum e că gigantul american pregătește o lovitură dură pentru „rivalii” de la Netflix. Astfel, din 2019, toate producțiile din gama Star Wars, dar și filmele Marvel se vor vedea exclusiv doar pe Disney. Asta pe lângă filmele de la studiorile proprii și de la Pixar. 

Asta e o veste proastă pentru consumatorii de Netflix, mai ales că și serialele din universul Marvel create exclusiv pentru popularul canal de streaming s-ar putea să se „mute” (spunem adio Daredevil?)

Deja viitorul canal Disney sună cool, nu? O să ne doară capul când va trebui să alegem. Netflix se va motiva și mai tare să ne aducă „bijuterii” ca Stranger Things și să nu uităm că „e pe vine” Witcher, HBO GO nu renunță la universul din Game of Thrones și de abia așteptăm să vedem ce „coc” și băieții de la Facebook.

Nu știu ce alegi tu, dar eu unul te sfătuiesc să te „consulți” cu un Beck’s rece înainte să iei o decizie. Cea mai simplă ar fi să îți faci cont la toate nu ? Cu așa bogăție, oricum cine mai are nevoie de cablu?



Photo Credits: 

http://www.travelandleisure.com
https://ro.pinterest.com 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.