Visezi să ai un Porsche? Acum ai șansa și încape și în buzunar.

Nu, nu e vorba de vreun model revoluționar de mașină, ci despre ultimul model de smartphone, lansat de Huawei în colaborare cu cei de la Porsche. Mate 9 este ediție limitată și are niște specificații tari.

O phabletă pentru toată lumea..sau nu?

Noul Porsche Design Mate 9 este disponibil într-o singură culoare, neagră, dar nu e problemă pentru că arată foarte bine ☺. Ecranul are 5,5 inci, display QHD, curbat unde găsim și butonul de Home. Phableta se mai laudă și cu un procesor Huawei Kirin 960 octa-core, 6GB RAM memorie și o baterie rezistentă, de 4000 mAH.
Pentru că nu trece o zi fără să faci o poză cool pe care să o pui pe Facebook sau Instagram, Mate 9 te atrage cu o cameră de 20 MP Monochrome ce te va ajuta să faci și niste clipuri 4K de toată frumusețea. Camera secundară e de 8 MP, așa că îți poți face treaba cu ea.

Vine de sărbători

Să nu uit, Mate 9 e dual sim și ca sistem de operare rulează pe Android 7.0 Nougat. Dacă ești amator, să știi că poți să îți faci un cadou frumos de Crăciun – Mate 9 apare în Decembrie – dar te avertizăm, trebuie să bagi mâna în buzunar, pentru că phableta va costa în jur de 1400 de euro. Dar parcă e puțin pentru un  Porsche, nu? ☺

 

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.