Te-ai săturat de Iphone sau Samsung? Iată alternativa

Ești dezamăgit de noul Iphone și te așteptai la mai mult? Problemele celor de la Samsung te-au supărat tare? Există totuși viață și în afara celor doi mari giganți. Știm, e greu de crezut, dar nu trebuie să disperi, există smartphone-uri și pentru tine. LG vine cu o variantă care s-ar putea să te încânte.

S-a lansat V20!

Am mai vorbit de noul telefon al celor de la LG, primul ce folosește Android 7.0 Nougat, iar acesta a fost lansat oficial de sud-coreeni. Aceștia spun că au învățat din greșelile trecutului și, la o primă impresie, V20 chiar poate concura cu Galaxy Note 7 și cu proaspăt lansatul Iphone 7 Plus. Pe ce se bazează totuși cei de la LG?

Asta da, cameră

Sistemul dual-camera cu care vine V20 merită banii, cel puțin așa ne asigură coreenii. Avem una de 16 MP și alta, wide, de 8 MP. Camera frontală are 5 MP și are și ea un mod wide. V20 poate filma 4K și este primul smartphone ce folosește sistemul de stabilizare video de la Qualcomm. Asta înseamnă că video-urile tale vor avea o calitate mai mare, iar imaginile din mișcare vor fi mai clare. Sună bine nu?
Și procesorul e unul performant, Snapdragon 820. Totodată vine cu o memorie internă de 64 de GB.

Te descurci cu două ecrane?

Cei de la LG au păstrat ecranul secundar, la fel ca la V10. Acesta poate fi customizat și te va ajuta să vezi notificările pierdute, ora dar și alte informații utile.

Prețul va fi unul mai mic decât cel al concurenților, iar asta nu e un lucru rău nu? Mai rămâi cu bani pentru un joc pe consolă sau pentru un cadou persoanei iubite.

Cel mai câștigat ești tu, care mai ai o alternativă de calitate. Acum depinde de ce preferă fiecare, dar V20 poate fi o soluție bună. Asta dacă nu ai comandat deja Iphone 7. :)

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.