Villains, cel mai nou album Queens of the Stone Age - OUT NOW!!

1

Vă spun de pe acum că plănuiesc să-i văd live pe băieții ăștia la toamnă și să vă povestesc mai multe despre ei cu această ocazie.. poate cine știe? îi prindem și într-un interviu! Acum vreau să vă povestesc câteva despre cel mai recent album al lor care a fost lansat acum câteva zile și care sună bine de tot!

Villains este cel de-al șaptelea album de studio a trupei americane Queens of The Stone Age și a avut lansarea oficială în 25 august 2017. Albumul fusese anunțat în 14 iulie printr-un video haios care îi surprindea pe trupeți conectați la un poligraf, intervievați de către Liam Lynch. Vă atașez aici filmulețul pentru că merită văzut ca teaser pentru album. O zi mai târziu apare și primul single “The Way You Used to Do” ... împreună cu datele turneului internațional de promovare!

Queens of the Stone Age - The Way You Used to Do (Audio) 

Spre deosebire de albumele anterioare, trupa nu a avut nici un invitat special pentru acest material. Avem de-a face, deci, cu un material 100% QOTSA! Albumul e mult mai aerisit și mai ritmat decât “Like Clockwork”. Băieții au lucrat cu producătorul Mark Ronson, cunoscut mai ales pentru colaborarea cu Amy Winehouse și cu Bruno Mars. Josh spune într-un interviu că “Uptown Funk” ar fi fost chiar piesa datorită căreia a pornit această colaborare, în același timp “direcția” în care s-au orientat spre aranjarea acestui album. Homme a fost axat în special pe caracterul “dansabil” al acestui album pentru că “nu înțelege când s-a despărțit dansul de rock’n’roll!?”. 

Câteva dintre piesele de pe album au putut fi auzite de către fani, într-o formă sau alta, înainte de lansare. Villains of Circumstance, ultima piesă de pe album a ieșit la lumină în 2014, cântată de către Josh Homme, acustic, în cadrul unui concert. “The Evil Has Landed” a ieșit și ea la suprafață, în variantă full band, cu câteva zile înainte de lansarea din 10 august, tot într-o înegistrare live. 

Queens of the Stone Age - The Evil Has Landed (Audio)

Coperta albumului este creația unui prieten vechi QOTSA, Boneface, responsabil și pentru artwork’ul materialului precedent. Albumul are 48 de minute și cuprinde piesele: Feet Don’t Fail Me, The Way You Used to Do, Domesticated Animals, Fortress, Head Like a Haunted House, Un-Reborn Again, Hideaway, The Evil Has Landed și Villains of Circumstance. Puteți găsi aici, pe canalul băieților de youtube toate piesele de pe album 

După cum poate ați auzit Nick Olivieri nu mai face parte din Queens of The Stone Age. Pe acest material îi regăsim pe Josh Homme la voce și chitară, Troy Van Leeuwen la chitară, Dean Fertita clape și chitară, Michael Shuman la bas și backing vocals și John Theodore la tobe. 

Eu mi-am comandat albumul de aici (pe vinil) https://store.qotsa.com/products/villains și vă spun sincer că merită avut în colecție. Vă las aici și un link către lista cu concertele din Europa dar mișcați-vă rapid, multe dintre ele sunt sold out deja!

 

Photo Credits: Consequence of Sound

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
CRISTINA DOINA DUMITRESCU
BUN

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.