Type is Sexy

Bianca Dumitrașcu este cea mai colorată amintire a noastră de la Romanian Design Week. Printurile ei dominau zona dedicată Graphic Designului: nu puteai ajunge aici fără să zăbovești măcar câteva minute în fața culorilor electrice, de neon, și fără să încerci să descifrezi literele scrise de formele siluetelor… foarte sexy! ;)

Proiectul ei Type is Sexy este, de fapt, un alfabet rescris de pielea, buzele, coapsele… (și lista poate continua) eternului feminin de la Warhol încoace.

Pop, foarte intense, încărcate erotic, printurile create de Bianca te pun în fața unei recitiri a literelor și a corpurilor atât de vehiculate în tot ce înseamnă imagine contemporană. Mai țineți minte expresia “corp de literă”? Iat-o (re)ilustrată.

Dezinhibate, intense, îmbrăcate în forme noi

Bianca este pasionată de caligrafie, graphic design, branding. A fost Art director în agențiile Ogilvy, TBWA\ și Leo Burnett, dar și Junior Brand Designer la BrandTailors.

O vizită pe site-ul ei – biancadumitrascu.com – pentru a citi tot alfabetul nu credem că mai are nevoie de niciun teaser suplimentar. ;) Tot acolo vei găsi și shop-ul (via Cameleo, un alt proiect de urmărit, dedicat fotografiei și ilustrației românești). Prețul unui print de 50 x 50 centimetri este de 138 lei.

Sursă fotografii: prin Bianca Dumitrașcu

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.