Tee K.O. – jocul cu tricouri care salvează orice party

Ca niciodată, vara asta a fost plină de petreceri. Și ce am butonat cel mai des au fost, evident, jocurile de party, în special cele din seria Jackbox, sau alte titluri, precum Overcooked ori Injustice 2.

Dintre toate minunățiile încercate și răsîncercate, Jackbox Party Pack 3 a fost, de departe, cea mai votată opțiune și mai jos o să vezi de ce. Pachetul costă 23 de euro pe Steam sau 120 de RON pe PlayStation Store, dar poți aștepta până la reducerile de Crăciun că precis va avea un discount substanțial. Sunt incluse cinci party games (Quickplash 2, Trivia Murder Party, Guesspionage, Fakin’ It și Tee K.O.), cu care să-ți distrezi prietenii până la lacrimi. Partea bună e că nu trebuie să cumpărați toți acest pachet. E suficient să-l aibă unul, că restul se conectează prin telefon/tabletă sau laptop/desktop. Dacă sunteți toți în aceeași încăpere, conectarea dă direct frâu liber distracției, dar dacă e fiecare la casa lui, atunci vă trebuie o platformă cu videocall (noi folosim Google Hangouts pentru că momentan este singura plaformă care îți permite streaming în timp real, cu un delay nesemnficativ, în comparație cu YouTube sau Twitch, unde delayul are 15 secunde). Partea cea mai bună e că, pentru acești bani, ai distracție garantată cât vrei și cu cine vrei. 

Haide să ne imaginăm că te-ai hotărât să dai o petrecere. 

Prima regulă e, evident, să umpli frigiderul cu Beck’s...

A doua – să deții Jackbox Party Pack 3.

A treia – să le spui tuturor că astăzi veți face ceva ieșit din comun și-i pui să se logheze pe Google Hangouts, alegi Tee K.O. din listuța de jocuri și apoi toată lumea intră pe Jackbox.TV (unde va trebui să introducă un nickname și o parolă pe care o generează site-ul automat). 

Tee K.O. se joacă în minim 3, maxim 8 persoane, și este un fel de struțo-cămilă la care nu doar că râzi de te prăpădești, dar vei descoperi și că ești în stare de lucruri nebănuite (sau... nesăbuite?). Jocul constă în crearea de modeluri de tricouri și nu contează dacă ai sau nu talent la desenat și nici cât de boante ți-s degetele (în cazul în care folosești telefonul). După ce realizezi 3 desene într-un timp foarte scurt, va trebui să scrii sloganuri, maxime, proverbe sau orice zisuri care ar putea să dea bine pe un tricou creat de tine. 

După această etapă, intervine delirul... Jocul preia toate creațiile tale (scrise și desenate) și le amestecă cu ceea ce au creat ceilalți. Adică desenele tale nu vor fi „imprimate” pe tricouri alături de mesajele tale, ci de mesajele compuse de ceilalți. Dacă ți-e neclar, uite mai jos un video, cu mențiunea că am înregistrat și eu gameplay, dar mi-a fost imposibil să-l editez din simplul motiv că răsetele noastre prea zgomotoase ne acopereau comentariile. De aceea, am ales un video de pe YouTube, unde oamenii sunt ceva mai temperați decât noi:

Și pentru că jocul ăsta e o competiție, cineva trebuie să câștige, nu? Ei bine, câștigă doar tricoul care primește cele mai multe voturi. Nu câștigă un desen sau un mesaj anume, ci produsul finit – tricoul!

Iar la finalul jocului, toți primiți considerente pentru... o grămadă de lucruri: cel mai scurt timp de desenat, cele mai folosite sloganuri, cele mai folosite desene, creațiile cele mai ignorate, cele mai multe shirtalities (tricourile care au primit maxim de puncte) etc. 

Bănuiesc că ți-au venit deja câteva idei de desene, așa că sfatul nostru este să-ți cumperi Jackbox Party Pack 3 pentru că distracția e garantată (pentru oricare dintre jocurile incluse în pachet).

 

Sursa foto: Arhiva proprie

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.