Te bagi la Expo Bucharest Technology Week?

1

Noutăți din lumea tehnologiei

Dacă nu ai planuri în weekend, atunci nu ar strica să dai o fugă până la Expo Bucharest Technology Week, ca să te minunezi de ultimile noutăți din lumea tehnologiei și să oftezi după banii care se vor duce pe cele mai năstrușnice și cool gadgeturi.

N-ai cum să ratezi Samsung

Mai mult ca sigur că pașii te vor duce la standul Samsung, acolo unde vei putea să te joci cu unul din cele mai tari smarphone-uri din ultima generație: Galaxy S7. Totul e mai bun, bateria e mai rezistentă și se încarcă repede, camera e revoluționară, dar știai asta. Însă organizatorii promit să te lase să vezi ce se întâmplă dacă vei combina S7 cu un dispozitiv VR. O să ai parte de o experiență unică.

O husă cum nu e alta

Arkase este unul din lucrurile care ne entuziasmează cel mai tare. Este o husă revoluționară care va asigura că telefonul tău nu va rămâne niciodată fără baterie. Cum așa? Practic, materialul husei va transforma energia furnizată de mișcare, temperatură, zgomot, semnalul Wi Fi, lumină și nu numai în electricitate și aceasta îți va ține bateria încărcată non stop. 4 ani s-a lucrat la Arkase, iar acum vom putea testa un prototip funcțional. Sperăm să aibă succes, mai ales că un român a inventat conceptul. Tare, nu ? :)

Mi-ar lua o zi întreagă să vă prezint toate minunățiile de care vei da la Expo. Cel mai simplu e să vii în Piața George Enescu, lângă Atheneu și să vezi cu ochii tăi ce e pe acolo. Sigur nu vei pleca dezamăgit :)

Surse foto: 1, 2, 3.
 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Ana Balana
Mi-a placut! Mergi si in week-end la expozitii.

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.