Tatuin’ by Anca Fetcu: tatuajul tău temporar, de design

Ce te ține pe loc în alegerea unui tatuaj? Pe noi și pe mulți dintre prietenii noștri ne-a cam blocat “eternitatea”: gândul că, la un moment dat în viața asta, nu ne vom mai identifica cu desenul sau mesajul ales. Iar înlăturarea unui tatuaj permanent nu e cel mai simplu lucru care ți se poate întâmpla.

“Permanent” e totuși un cuvânt greu

Tatuajele temporare sunt deja un trend în SUA și în Europa Vest. Ce ne place la ele, pe lângă faptul că în câteva zile îți poți marca mood-ul cu un mesaj total nou pe piele, e multitudinea contextelor în care pot fi aplicate: de la mesajul pe care ți-l tatuezi cu ocazia unui festival, la desenul pe care-l primești la o petrecere, la citatul pe care pur și simplu preferi să-l porți într-o zi.

Tatuajul temporar Made in RO

Anca Fetcu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români de produs, iar brandul ei, by Anca Fetcu, înseamnă produse de design super ingenioase, with a twist. Nu e de mirare că Anca s-a gândit să facă tatuajul temporar cunoscut și în România. Iar surpriza și mai faină este că a ales citate ale designerilor care au scris și încă scriu istoria designului contemporan,  alături de scaune-icon.

Își propune să facă tatuajul temporar cât mai folosit la noi, prin campanii îndrăznețe, festivalul cool și activări nonconformiste. Ne-a uimit cu un tatuaj temporar creat pentru o petrecere de botez. Ce tare ar fi ca acesta să fie viitorul “mărturiilor” de pe la chefurile autohtone! Aviz nonconformiștilor.

Use it & abuse it ☺

Îl fixezi pe piele cu apă, urmând toate instrucțiunile fotografiei de mai jos. Va rezista maximum 4 zile, depinde și de cum intră suprafața pielii în contact cu hainele, cât de mult transpiri etc. Un tatuaj Tatuin’ costă doar câțiva lei, iar în curând le vei găsi în rețeaua librăriilor Cărturești din țară.

Până atunci, pentru idei și propuneri, o găsești pe Anca aici.

Sursă fotografii: Anca Fetcu.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.