Cel mai funky portofel făcut de un designer român

1

Ceva practic și cool

Pentru că primăvara e vremea schimbărilor și o culoare tare la purtător nu strică niciodată, ne-am gândit că e cazul să te înnoiești cu un obiect practic și cât se poate de cool: portofelul P-2, semnat de designerul Alexe Popescu. Unde mai pui că, dacă e prea slim și ușor ca un fulg ca să-l simți în buzunarul genții, culoarea te va salva. :)

Primul model funky

Nimeni nu începe numărătoarea direct cu 2, așa că vă povestim mai întâi de varianta P-1 a celui mai funky portofel de pe la noi. Este realizat dintr-o singură foaie de hârtie plastifiată, foarte rezistentă, asamblat manual, pe model origami, fără să fie lipit sau cusut. Iar după ce îl porți o leacă, vine și bonusul: portofelul își va arăta mândru logo-ul embosat al brandului Combina sub care a fost lansat. Logo-ul se va reliefa după aproximativ o lună de purtare, prin presare.

Ce aduce nou P-2?

P-2 este varianta sa updatată ca design, completată de culori mai tari - aproape fluorescente (hot ice, cream red, blue lime). Are cotorul mult mai rezistent, accesul la comparimentele laterale (unde ții de obicei cardurile sau cartela de metrou) se face mai ușor, prin finger drag. Nu numai că e mai rezistent la purtare, dar e rezistent și la apă.

Dacă ți-l dorești, îl găsești la Cărturești. Odată testat, n-o să-ți mai vină să-l pui la loc în raft; se potrivește prea bine outfit-ului de vară și o să-l scoți de drag din buzunar. ;)

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Dan Mandiuc
OLEÁCĂ adv. (Pop.) Puțin, nițel. ◊ Loc. adv. Nici oleacă = niciun pic, deloc. Oleacă de... = puțin, într-o măsură oarecare, întrucâtva. [Var.: (înv. și reg.) leácă adv.] – Din ngr. oligháki.

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.